Avlon Audio CH-4KHDMIR 4K HDMI HDBaseT Extender Receiver

Avlon Audio CH-4KHDMIR 4K HDMI HDBaseT Extender Receiver (Avlon Audio CH-4KHDMIR)

Toplam Stok Adedi : 0

Avlon

 


 

4K'ya kadar desteklenen çözünürlük.

 

Avlon Audio CH-4KHDMIT ve Avlon Audio CH-4KHDMIR, gömülü ses ile sıkıştırılmamış Full HD 1080p, Ultra HD, 2K ve 4K video sinyallerini işler.

 

100 metreye kadar iletim mesafesi.

 

Sinyali düşüren sıkıştırmaya ya da düşük HDMI sinyal artırımına dayanmaksızın, HDBaseT tam çözünürlük sinyalini kaynaktan gösterime sağlam ve güvenilir bir şekilde aktarır. Tüm sinyaller CAT5e / CAT6 Kablosunu kullanarak 100 metreye kadar mesafelerde 1080p, WUXGA ve 2K sinyalleri destekleyen tek bir CAT tipi kablo üzerinden taşınır. CAT6 STP Kablosu kullanılarak 60 m'ye (200 fit) kadar mesafelerde 4K'ye kadar daha yüksek çözünürlükler desteklenir.

 

 

 

Video, ses, IR ve RS-232 sinyallerini tek bir kabloyla senkronize şekilde iletim.

 

HDBaseT teknolojisini kullanan CH-4KHDMIT / R, sıkıştırılmamış HDMI sinyallerinin tek bir CAT tipi bükülmüş çift kablo üzerinden genişletilmesine olanak tanır.  Video ve sese ek olarak CH-4KHDMIT / R, gerçek tek telli bir AV arayüzü çözümü için çift yönlü IR ve RS-232 kontrol sinyallerinin genişletilmesini sağlar.

 

Isı dağılımı için özel tasarım.

 

İyi ısı dağılımı tasarımı, cihazın 7/24 verimli bir şekilde çalışmasını sağlar.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Avlon Audio CH-4KHDMIR 4K HDMI HDBaseT Extender Receiver Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.