AKG K92 Stereo Stüdyo Kulaklık
AKG K92 Stereo Stüdyo Kulaklık
AKG K92 Stereo Stüdyo Kulaklık

AKG K92 Stereo Stüdyo Kulaklık (AKG K92)

Marka : AKG
Toplam Stok Adedi : 32
Barkod : 0885038038795
AKG K92 Stereo Stüdyo KulaklıkAKG K92 Stereo Stüdyo Kulaklık
AKG stereo stüdyo kulaklıklar ile her ayrıntıyı duyduğunuzdan emin olabilirsiniz.

 

Profesyonel sınıf sürücüler, en ince incelikteki nüansları bile ortaya çıkarır. Stüdyodan ayrılmadan önce sesle ilgili sorunları açığa çıkarmak için doğru bir çözüme ihtiyacınız vardır. Kulaklıklarımız, davul ve bas gitarda genişletilmiş düşük frekanslı yanıt verir. Kulaklıkların, sürücüleri güçlü, yüksek hassasiyet ve her ayrıntıyı ortaya çıkaran genişletilmiş bir frekans tepkisi sunar. Ayrıca, profesyonel stüdyo ekipmanlarından taşınabilir müzik çalara kadar geniş bir müzik aletleri yelpazesiyle uyumluluk içinde olup düşük empedanslı bir tasarıma sahiptir. Akg Mühendisleri bu kulaklık için her bir bileşeni optimize etmek için kapsamlı bir çalışma yapmışlardır.

 


Kapalı Dizayn ile sesin içinde kaybolun.

 

Yaptığınız işe en iyi şekilde odaklanmanız ve performans göstermeniz gerekir. Kulaklıkların kapalı arka tasarımı ses sızıntısını ortadan kaldırır ve yalnızca kulaklarınıza ses iletir. Davulcunun çıkardığı yıpranmış sesleri duymazsınız. Mikrofon kulaklıklarınızdaki tınlama sesini almaz. Bu olağanüstü seviyedeki ses yalıtımı, kulaklık ile kafa bandına bağlanan menteşe arasına oturan yeni bir akustik bölmeden kaynaklanmaktadır. Yenilikçi tasarımımız başınızı herhangi bir yönde hareket ettirme özgürlüğü sunar. Akg kulaklıklarla, nerede olursanız olun, çalışmalarınızda keyfini çıkaracaksınız.

 

 

Herkese uyan stil konforlu dinlemenin zevkini çıkarın.

 

Kusursuz kayıt yapmak için bazen aynı parçayı saatlerce tekrarlamak gerekir. Bu da konforun gerçekten önemli olduğu zamnlardan biridir. Otomatik olarak herkesin kafasına uyumlu, benzersiz kendini ayarlayan kafa bandı tasarladık. Açıkta bulunan kafa bandı tasarımı, sürücü boyutundan ödün vermeden kulaklıklarι rahatça muhafaza eder. Kulaklarınıza baskı uygulamak yerine nefes alabilen, hafif kulaklıkları kulaklarınızı sarar. Tek taraflı kablo size hareket serbestliği sağlar.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
AKG K92 Stereo Stüdyo Kulaklık Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.