Allen Heath ZED 6 FX Kompakt FX Analog Mikser
Allen Heath ZED 6 FX Kompakt FX Analog Mikser
Allen Heath ZED 6 FX Kompakt FX Analog Mikser

Allen Heath ZED 6 FX Kompakt FX Analog Mikser (Allen Heath ZED 6 FX)

Toplam Stok Adedi : 1
Barkod : 6938122243026

ALLEN HEATH

Allen Heath ZED 6 FX Kompakt FX Analog MikserAllen Heath ZED 6 FX Kompakt FX Analog MikserAllen Heath ZED 6 FX Kompakt FX Analog MikserAllen Heath ZED 6 FX Kompakt FX Analog Mikser

Allen Heath ZED 6 FX Kompakt FX Analog Mikser.

Allen Heath ZED 6 FX Kompakt FX Analog Mikser. ZED-6FX Allen Heath’in meşhur yapı ve ses kalitesini kompakt ve portatif bir formatta arayan müzisyenler, şarkıcılar ve besteciler için tasarlanmıştır. İster evde denemeler, ister sahnede canlı performans veya YouTube ve SoundCloud’ta paylaşacağınız parçaların kaydı olsun – ZED-6FX size her adımınızda çok yönlü bir yoldaş olacaktır. ZED-6FX için kullanılan preamfiler ise Allen Heath’in GSR-24 konsollarında kullandıkları GSPre butik preamfilerin birebir aynısıdır. Bu preamfiler size en düşük seviyede gürültü, muazzam headroom ve analog sıcaklık sağlayacaktır. Gitaristler de ZED-6FX’in 2 adet yüksek empedanslı DI girişi içermesine sevinecektir. Mükemmel Ses Kalitesi ZED-6FX Mike Griffin ve analogue guru tarafından tasarlanmış bir preamfi tasarımı içermektedir. Bu preamfi tasarımın aynısı GSR-24 konsollarında kullanılmaktadır. Bu preamfiler kayıtlarınıza büyük miks konsolların analog sıcaklığını yansıtacaktır. Ayrıca MusiQ EQ’ları da size bu tonları istediğiniz şekle sokmanıza izin verecektir. ZED FX Multi Model ile ZED-6FX size yeni stüdyo kalitesinde reverb ve delay efektleri sunmaktadır. Kayıt ve performanslarınıza son dinamiği vermek için tasarlanmıştır. Ayrıca efektlerin temposunu uygulamanıza göre ayarlamak için mikserin üzerinde bir TAP TEMPO tuşu bulunmaktadır. Road Toughyla ZED-6FX Allen Heath’ten alışılmış olduğu gibi oldukça sağlam üretilmiştir. Bütün kanalların kendi devre kartları vardır ve potlar dahi vidalarla sıkılıp şasiye yerleştirilmiştir. Made For Guitars ilede ZED-6FX mikseri 2 adet yüksek empedanslı DI girişi barındırmaktadır. Bu demektir ki DI Box aracılığı olmadan da gitarı direkt miksere bağlayabilirsiniz. Bu da demektir ki artık yanınızda bir cihaz daha az taşıyacaksınızdır! Allen Heath ZED 6 FX Kompakt FX Analog Mikser'ni internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Allen Heath ZED 6 FX Kompakt FX Analog Mikser Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.