Behringer Eurolive B115D Aktif Hoparlör
Behringer Eurolive B115D Aktif Hoparlör
Behringer Eurolive B115D Aktif Hoparlör

Behringer Eurolive B115D Aktif Hoparlör (Behringer EUROLIVE B115D)

Marka : Behringer
Toplam Stok Adedi : 0
Barkod : 0794504547511

Behringer 

Behringer Eurolive B115D Aktif HoparlörBehringer Eurolive B115D Aktif Hoparlör 

Behringer Eurolive B115D Aktif Hoparlör

 

Behringer Eurolive B115D Aktif Hoparlör. Canlı ve oynatma uygulamaları için yüksek güçlü 1000 watt 2 yollu PA ses takviyeli hoparlör sistemidir. Ultra kompakt ve hafif sistem, aşırı ses basıncı seviyelerinde bile mükemmel ses sağlar. Yüksek kaliteli Behringer dijital kablosuz sistem için "kablosuz hazır" (dahil değildir).

Münferit Mic / Line girişleri, ses kontrolü ve Klip LED'leri bulunan 2 kanallı karıştırıcısı bulunur. Nihai sistem kontrolü ve hoparlör koruması için ayrılmış 2 bantlı EQ plus entegre ses işlemcisi vardır. Devrim niteliğindeki Class-D amplifikatör teknolojisi, muazzam güç, inanılmaz sonik performans ve süper hafiflik. Son derece güçlü 15 "uzun gezinme sürücüsü inanılmaz derecede derin bas ve akustik güç sağlar.

Olağanüstü yüksek frekanslı üreme için en gelişmiş 1.35" fenolik diyafram sıkıştırma sürücüye sahiptir. Ek Hat çıkışı, ek hoparlör sistemlerinin bağlanmasını sağlar. Çok yönlü trapez kutu tasarımı farklı konumlandırma imkanı sunar. Zemin monitörü olarak kullanılmak üzere yan yatırılır. Kolay taşıma ve kurulum için ergonomik şekilli tutma yerleri bulunur.

 

Behringer Eurolive B115D Aktif Hoparlör


D Sınıfı Amplifikatör, Mükemmel Ses.

 

Behringer Eurolive B115D Aktif Hoparlör. Devrim niteliğindeki Sınıf D amplifikatör teknolojisi sayesinde, kullanımı kolay, ultra taşınabilir ve hafif bir paket içerisinde muazzam güç ve inanılmaz sonik performansı sunabiliyoruz. D sınıfı amplifikasyon, büyük bir enerji verimliliği sunan ve ağır güç kaynakları ve muazzam soğutucu ihtiyaçlarını ortadan kaldırarak, fark yaratır.

Bu şaşırtıcı teknoloji, daha az enerji kullanırken çevreyi korumakla birlikte, geleneksel muadillerinden önemli ölçüde daha hafif olan son derece güçlü ürünler tasarlamayı ve inşa etmeyi mümkün kılmaktadır.

 

Behringer Eurolive B115D Aktif Hoparlör

 

Sahneyi Dijital Wireless Kablosuz Olarak Sahip Olun.

 

Behringer Eurolive B115D Aktif Hoparlör. ULTRALINK ULM Serisi kablosuz mikrofon sistemimizin dahili özel bağlantısı ile wireless olarak hazır olunuz (Ayrı satın almanız gerekmektedir). Wireless, kabloları çalıştırmanıza gerek kalmadan maksimum özgürlük ve hareketlilik sağlar. En yüksek kalitedeki ses, ULM'nin dijital, lisanssız 2.4 GHz frekans spektrumuyla sağlanır.

ULM kablosuz sistem basit kurulum ve kutudan çıktığı efsanevi ses performansı için sezgisel bir arayüz ile profesyonel kalitede ses birleştirir. ULM "dongle" alıcısını takın ve anında olağanüstü bir kablosuz mikrofon sistemine sahip olursunuz. Kablolarından sizi kurtarmak, sahneye kendi adımınızı atmanın kolay yoludur.

 

Behringer Eurolive B115D Aktif Hoparlör


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Behringer Eurolive B115D Aktif Hoparlör Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.