Behringer ULTRA-DI DI20 Aktif DI-Box
Behringer ULTRA-DI DI20 Aktif DI-Box
Behringer ULTRA-DI DI20 Aktif DI-Box

Behringer ULTRA-DI DI20 Aktif DI-Box (Behringer ULTRA-DI DI20)

Marka : Behringer
Toplam Stok Adedi : 5
Barkod : 0689076113915

Behringer 

Behringer ULTRA-DI DI20 Aktif DI-BoxBehringer ULTRA-DI DI20 Aktif DI-Box 

Behringer ULTRA-DI DI20 Aktif DI-Box

 

Behringer ULTRA-DI DI20 Aktif DI-Box. Sahne ve stüdyo uygulamaları için profesyonel ve çok amaçlı doğrudan enjeksiyon kutusu vardır. Aletlerin miksere ve yükselticilere doğrudan bağlanması için empedans ve sinyal uyumu sağlar. 2 bağımsız dengesiz 1/4" TRS hattı girişini 2 dengeli XLR çıkışına dönüştürür. Ek Split modu (kanal 1 her iki XLR çıkışına sinyal atar). Servo dengeli çalışma nedeniyle ultra-flat frekans tepkilidir. Fantom güç uygulandığında dahili pil otomatik olarak kapanır. 3000 watt'a kadar hoparlör çıkışlarına doğrudan bağlantı sağlar.

Ground asansör anahtarı tipik topraklama problemlerini ortadan kaldırır. Giriş 2, kanal 1 olarak kullanılabilir. Bağlantı çıkışı (XLR çıkışına ek) 1/4" TRS ve altın kaplamalı XLR konektörler kullanılır. Ultra sağlam, yola uygun metal kutudur.


Behringer ULTRA-DI DI20 Aktif DI-Box


Mono, Stereo veya Amfileri İkiye Katlama.

 

Behringer ULTRA-DI DI20 Aktif DI-Box. ULTRA-DI DI20, iki ayrı, dengesiz 1/4" TRS hattını iki dengeli XLR çıkışına dönüştürebilen veya bir sinyal splitterı olarak işlev görebilen, bir tür bir DI (Direkt Enjeksiyon) kutudur. Elektro gitaristler, klavye uzmanları Ve basçılar inanılmaz DI20'nin hem stüdyoda hem de sahnede sağladığı esnekliği sevecekler. Bir düğmeyi çevirerek, DI20'yi iki ayrı mono sinyali, bir stereo sinyali veya iki ayrı amper besleyen bir bölme sinyali için başlatma pedi olarak kullanabilirsiniz.

DI20 aynı zamanda üstün bir yerden kaldırma anahtarına sahiptir ve 3 konumlu giriş zayıflatıcısı +48 dBu giriş seviyelerini barındırabilir. Bu kullanışlı dahili zayıflatıcı, doğrudan amplifikatörün hoparlör çıkışlarına, hatta 3.000 Watt'a kadar yüksek amplifikatörlere bağlamanıza izin verir. DI20'yi 9 V'luk bir pille veya karışım kaynağınızın fantom güç kaynağıyla (+18 - +48 V DC) gç sağlayabilirsiniz. Bütün pakette ultra kompakt, yola uygun ve sağlam bir metal gövde bulunmaktadır. Yorulmayan işlevsellik ve dayanıklılığı isteyen bir çalışan müzisyen iseniz,

ULTRADI DI20 sizi şaşırtıracak. Hem de ultra uygun fiyata.

Behringer ULTRA-DI DI20 Aktif DI-Box cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

 

Behringer ULTRA-DI DI20 Aktif DI-Box

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Behringer ULTRA-DI DI20 Aktif DI-Box Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.