Behringer Ultradrive Pro DCX2496 Dijital Crossover
Behringer Ultradrive Pro DCX2496 Dijital Crossover
Behringer Ultradrive Pro DCX2496 Dijital Crossover

Behringer Ultradrive Pro DCX2496 Dijital Crossover (Behringer DCX2496)

Marka : Behringer
Toplam Stok Adedi : 1
Barkod : 0696859305542

Behringer 

Behringer Ultradrive Pro DCX2496 Dijital CrossoverBehringer Ultradrive Pro DCX2496 Dijital Crossover

Behringer Ultradrive Pro DCX2496 Dijital Crossover

 

Behringer Ultradrive Pro DCX2496 Dijital Crossover. Duyulmamış ses kalitesi ve özellik listesi ile dijital hoparlör yönetim sistemidir. Crossover amfiden çıkıp hoparlöre giden frekansları düzenleyen bir cihazdır. crossover her hoparlöre ihtiyacı olduğu frekansı yollayarak kulağımızın bütün frekansları doğru almasına yardımcı olur. Crossover sayesinde her hoparlöre doğru sinyal gider. Böylece hoparlörler de doğru frekans bandında daha kaliteli, temiz, güçlü çalar. Üst düzey kalitede bir ses sisteminde mutlaka crossover bulunması gerekir.

Maksimum esneklik için 3 analog giriş (bir tanesi dijital stereo AES / EBU girişi olarak uygundur) ve 6 analog çıkışı vardır. Mükemmel sinyal bütünlüğü ve geniş dinamik aralık (120 dB) için üst düzey 96 kHz dönüştürücüleri bulunur. Harici dijital sinyallerin 32 ila 96 kHz arasındaki örnekleme hızlarıyla kolaylıkla bağlanması için entegre örnek hızı dönüştürücüye sahiptir. Seviyeye bağımlı eşitleme ve son derece müzikli Parametrik EQ'ler için hassas Dinamik EQ, tüm giriş ve çıkışlar için seçilebilir. Her girdi ve çıktı için çeşitli EQ türleri (LP / BP / HP) mevcuttur.


Behringer Ultradrive Pro DCX2496 Dijital Crossover


Mükemmel Bağlantı ve Kusursuz Ses Kalitesi.

 

Behringer Ultradrive Pro DCX2496 Dijital Crossover. Optimum hoparlör koruması için tüm çıkış kanallarında "Zero" attack sınırlayıcıları vardır. Dört farklı mono ve stereo çıkış çalışma modlarındadır. 6 ila 48 dB / oktav arasında seçilebilir devrilme karakteristikleri olan bireysel çapraz filtre türleri (Butterworth, Bessel ve Linkwitz-Riley). Tüm girdi ve çıktılar için Ayarlanabilir Gecikmeler-oda sıcaklığı, faz ve varış zaman farkları için manuel veya otomatik düzeltme yapılmasına izin verir.

A / B / C girişlerinden türetilen Ek Toplam sinyal, dördüncü bir dahili giriş sinyali sunar. Ücretsiz ULTRADRIVE PRO yazılımı, PC üzerinden RS-232 ve RS-485 arabirimleri üzerinden toplam kontrolü mümkün kılar. RS-485 ağ arabirimi üzerinden Link seçeneği, çeşitli ULTRADRIVE PRO'ların basamaklamasını sağlar. Depolanabilir 60 kullanıcı tanımlı dahili hafızalıdır. Tüm giriş ve çıkışlar için servo dengeli, altın kaplamalı XLR konektörlüdür.

Maksimum esneklik için (100 - 240 V ~), ses içermeyen ses, üstün geçici yanıt ve enerji tasarrufu için düşük güç tüketimi için dahili anahtar modlu güç kaynağına sahiptir.(gerçek stereo işleme).

 

Behringer Ultradrive Pro DCX2496 Dijital Crossover

 

Büyük İşleme Gücü, Sınırsız Kontrol, Her Zaman iMükemmel Ses ve Koruma.

 

Behringer Ultradrive Pro DCX2496 Dijital Crossover. DCX2496'nın analog girişleri (bir tanesi dijital stereo AES / EBU girişi olarak uygundur) ve 6 analog çıkış ile başlayın. Tek bir raf alanında maksimum esneklik elde edin. Mükemmel üst düzey Cirrus Logic 24 bit / 96 kHz A / D - D / A dönüştürücüler size mükemmel sinyal bütünlüğü sağlar. 120 dB'lik son derece geniş bir dinamik aralığı vardır. Hoparlör koruması ve işlenmesi, herhangi bir hoparlör yönetim sistemi için temel taşıdır.

DCX2496, seviyeye bağlı dengeleme için hassas dinamik EQ'lere, ayrıca yüksek hassasiyetli sinyal için tüm G / Ç'ye uygulanabilen son derece müzikal parametrik EQ'lara sahiptir. Her biri 2, 3 veya 4 yönlü sistemi optimize etmek için mükemmel olan Butterworth, Bessel ve Linkwitz-Riley tasarımlarını seçebileceğiniz 6 ila 48 dB / oktav seçilebilir. roll-off özellikleri olan bireysel çapraz filtreli 6 çıkış. Sonunda, "Sıfır" hava saldırıları sınırlayıcılarımız, tüm çıkış kanallarında hoparlör korumasında en üst düzeyde performansı sağlar. 

Behringer Ultradrive Pro DCX2496 Dijital Crossover cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

 

Behringer Ultradrive Pro DCX2496 Dijital Crossover


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Behringer Ultradrive Pro DCX2496 Dijital Crossover Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.