Behringer X32 Core Dijital Mikser
Behringer X32 Core Dijital Mikser
Behringer X32 Core Dijital Mikser

Behringer X32 Core Dijital Mikser (Behringer X32 Core)

Marka : Behringer
Toplam Stok Adedi : 0
Barkod : 0696859053658
Behringer 

Behringer X32 Core Dijital MikserBehringer X32 Core Dijital Mikser 

Behringer X32 Core Dijital Mikser

 

Behringer X32 Core Dijital Mikser. Canlı ve kurulumlu ses uygulamaları için 40 girişli kanal, 25-bus, 1U rafa monte edilebilir dijital karma çekirdek. 48 kanallı Dijital Yılan hazır * dual AES50 portlarıyla, ultra düşük titreşim ve gecikme için KLARK TEKNIK'in SuperMAC ağ oluşturma özelliğine sahip. 32 x 32 kanal USB 2.0 ses arabirimi. Profesyonel uzaktan kullanım için iPad ve iPhone uygulamaları ücretsiz kullanılabilir.

Herhangi bir ana bilgisayar gerekmez. Yerel izleme için 2 adet TRS çıkışı, trim kontrollü talkback mikrofon girişi ve ön panel telefonları konnektörü. Ana LCR, 6 matrisli otobüsler ve ekler, 6 bantlı parametrik EQ'ler ve tam dinamik işleme ile 8 DCA ve 6 sessiz grubu içeren 16 karışım veriyolu. 8 gerçek stereo FX yuvasına sahip Sanal FX raf Lexicon 480L ve PCM70, EMT250 ve Quantec QRS gibi üst düzey simülasyonları içerir.

Ethernet üzerinden ekran yazılım düzenleyicisiyle birlikte gösterim kurulumları için ağ üzerinden uzaktan kumanda. Karmaşık yapımların kolaylıkla ele alınması için güçlü sahne yönetimi. Dosya depolama ve sıkıştırılmamış stereo kayıtları sağlayan, ayrıca ön ayarlar ve sistem güncellemelerini sağlayan USB tipi A konnektör. BEHRINGER'ın P-16 Kişisel İzleme Sistemi için ULTRANET bağlantısı. Ses arabirimi kartları veya dijital ağ köprüleri için dahili genişleme portu.

Uzaktan sahne için diğer MIDI ekipmanlarını geri çağırma veya kontrol etme için MIDI In / Out Gelecekteki bellenim güncellemeleri, behringer.com'dan ücretsiz indirilebilen yeni FX "Plug Ins". Behringer X32 Core Dijital Mikser. X32 CORE, amiral gemisi X32 Dijital Karıştırma Konsolunun beynini alıyor ve hepsini tek bir raf alanına paketliyor. X32 CORE'yu S16 Dijital Yılanlarımız ile birleştirerek, yüksek I / O sayısıyla birden fazla lokasyonda zahmetsizce ses çıkarın.

Çift AES50 ağ bağlantısı Cat 5e konektörleri, 96 uzaktan giriş ve 48 çıkış kanalının X32 CORE tarafından kontrol edilip işlenmesine izin verir. Bütün bunlar, ücretsiz kontrol yazılım uygulamalarımız XiQ, XiControl ve XControl'ün çeşitli yerlerinden ve örneklerinden eşzamanlı olarak yönetilebilir. Behringer X32 Core Dijital Mikser. Bir takım ön panel kumandaları, tüm karmaşıklığı gizlerken sınırlı bir kullanıcı etkileşimi sağlamak için mühendis tarafından önceden konfigüre edilebilir.

Arka panel genişletme portu, mevcut ağa bağlı ses altyapısıyla arayüze isteğe bağlı G / Ç kartlarının takılmasına olanak tanır. Behringer X32 Core Dijital Mikser. X32 CORE , her izleme odasında S16 I / O ve P16 Kişisel İzleme Sistemleriyle eşleştirildiğinde ultra esnek bir stüdyo kontrol odası kurulumunun çekirdeğini oluşturur . Yerleşik 32 x 32 USB kayıt arabirimi, 8 stereo efekt motoru, sıfır gecikme süresi izleme (DAW'dan bağımsız) ve% 100 geri çağırma, mücadele etmeye cesaret edeceğiniz herhangi bir projeyi gerçekleştiren araçları sunar.

Behringer X32 Core Dijital Mikser. Tracktion, müziğinizi bestelemek, kaydetmek, düzenlemek, karıştırmak ve dünyayla paylaşımda bulunmak için dünyanın en hızlı ve en kolay Dijital Ses İş İstasyonlarından (DAW) biridir. Tek ekranlı bir arayüze ve zarif tasarım zerafetine bürünen Tracktion, dinamik otomasyon, sınırsız parça sayısı, MIDI kaydı ve VST ve AU eklentileri desteği gibi üstün Pro DAW özelliklerini bir araya getiriyor.

Bu güçlü müzik üretim yazılımı size tüm profesyonel dereceli kayıt stüdyosunun tüm araçlarını sunar. DAW'yı öğrenmek, geniş ve hazır kaynaklar kütüphanesi sayesinde bu kadar kolay olmamıştı. XENYX X32 CORE'inizi behringer.com'a kaydettiğinizde "Teşekkür Ederiz" şeklindeki şeklimiz olarak Tracktion'ın tam sürümü için ücretsiz bir indirme kodu ile size ödüllendik.Kayıt ve düzenleme daha kolay olamazdı. 

Behringer X32 Core Dijital Mikser cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Behringer X32 Core Dijital Mikser Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.