Behringer XR16 16 Kanal Dijital Mikser
Behringer XR16 16 Kanal Dijital Mikser
Behringer XR16 16 Kanal Dijital Mikser

Behringer XR16 16 Kanal Dijital Mikser (Behringer XR16 16 Kanal Dijital Mikser)

Marka : Behringer
Toplam Stok Adedi : 2
Barkod : 0748252150943

Behringer XR16 16 Kanal Dijital MikserBehringer XR16 16 Kanal Dijital Mikser 

Behringer XR16 16 Kanal Dijital Mikser 

Stüdyo ve canlı uygulama için iPad / Android tablet kontrollü 16 girişli dijital mikser.

 

  • Behringer XR16 16 Kanal Dijital Mikser. Devrim yaratan XR16, iPad ve Android tabletler için 16 girişli taşınabilir / rafa monte edilebilir bir karıştırıcıdır. 8 ödüle layık görülen MIDAS tarafından tasarlanmış mikrofon preamperleri, kablosuz için uygun entegre Wifi modülü sayesinde hem canlı hem de stüdyo uygulamaları için idealdir. USB stereo kaydedici üzerinden dosya depolama, sistem güncellemeleri ve sıkıştırılmamış stereo kayıtları için USB bağlantısı sağlar.
  • Stüdyo ve sahne uygulamalarınızda daha fazla esneklik sağlamak için raf kulaklarını ve koruyucu tamponları da ekledik. Ücretsiz IOS ve PC uygulamaları ile herhangi bir yerdeki mükemmel sesi aramayı sağlar. Gelişmiş mühendislik ve titiz tasarım son derece makul bir fiyata satılmaktadır.

 

Behringer XR16 16 Kanal Dijital Mikser


 

 

  • Behringer XR16 16 Kanal Dijital Mikser. Hareketlilik açısından en üst düzeyde tasarlanan XR16, mikserin işlevlerini doğrudan kontrol etmek için harici bir yönlendirici kurmanıza ve yapılandırmanıza gerek kalmadan entegre bir Wifi modülüyle birlikte gelir. XR16, karışıklığınıza odaklanma özgürlüğünü verirken, izleyici kitlesinin her parçasını duymak için mekanı hareket ettirmenize izin verir.
  • Artı, canlı monitör kamalarını sanatçının bakış açısıyla ayarlayabilir veya daha iyisi, kendi IEM'lerini ve zemin monitörlerini kendi tabletleri aracılığıyla karıştırmalarına izin verin. Erişim Noktası, 4 müşteriye doğrudan ve eşzamanlı olarak bağlanmanın en kolay yoludur (ör. IPad, Android akıllı telefon / tablet veya dizüstü bilgisayar). Bu mod, uzaktan kumandanızın bir dakikadan kısa sürede çalışmasını ve çalışmasını sağlamalıdır. Wifi Client, karıştırıcıyı kontrol eden uygulamaların ve cihazların bağlı olduğu mevcut kablosuz ağa eklemenize izin verir.

 

 

Behringer XR16 16 Kanal Dijital Mikser

 

 

 

  • Behringer XR16 16 Kanal Dijital Mikser. USB Bağlantısı ve Stereo Kayıt Ön panel USB tipi A konnektör, XR16'yı inanılmaz derecede güçlü bir dijital mikser çözümü olarak değil, aynı zamanda canlı stereo parçaların doğrudan bağlı USB flaşa veya sabit disklere kaydedilmesine olanak tanır.Kaydetmek için sürücünüze özel bir stereo miks gönderirken, efektler ve sıfır gecikme ile mükemmel canlı mix'te arama yapın veya arka planda müzik çalın.
  • İster stüdyoda müzik yapmak ya da canlı performanslar yakalamak istiyorsanız bu mikser sizin için idealdir. Olağanüstü net ses ile kayıt hiç bu kadar kolay olmamıştı. Behringer XR16 16 Kanal Dijital Mikser cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

 

 

Behringer XR16 16 Kanal Dijital Mikser

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Behringer XR16 16 Kanal Dijital Mikser Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.