Beyerdynamic TG 100 H-Set Kablosuz El Tipi Mikrofon Seti
Beyerdynamic TG 100 H-Set Kablosuz El Tipi Mikrofon Seti
Beyerdynamic TG 100 H-Set Kablosuz El Tipi Mikrofon Seti

Beyerdynamic TG 100 H-Set Kablosuz El Tipi Mikrofon Seti (Beyerdynamic TG 100 H-Set)

Toplam Stok Adedi : 10
Barkod : 4010118706264
Beyerdynamic TG 100 H-Set Kablosuz El Tipi Mikrofon Seti Beyerdynamic TG 100 H-Set Kablosuz El Tipi Mikrofon Seti Beyerdynamic TG 100 H-Set Kablosuz El Tipi Mikrofon Seti Beyerdynamic TG 100 H-Set Kablosuz El Tipi Mikrofon Seti




Beyerdynamic TG 100 H-Set Kablosuz El Tipi Mikrofon Seti
 
Çok avantaj sağlayan ilk giriş seviyesi kablosuz bir sistemdir kullanıcı dostu kullanım ve girişime karşı geliştirilmiş koruma ile birlikte net bir konusma kullanışlı bir all-round kablosuz sistemden oluşur TG 100 kablosuz sistem daha küçük ses kurumları yanı sıra hırslı, hobi için uğraşanlar ve müzisyenler için geliştirilen konuşma ve şarkı konusunda eşit bir ustalıktadır. profesyonel bir dinamik mikrofon kapsülü içeren el vericisi ile tüm ihtiyaçlarını karşılar 213 - 223 frekans arasındadır. TG 100 el seti hırslı, hobi için uğraşanlar ve müzisyenler için mükemmel bir sahne aracı ve performans için her türlü gerekli esnekliği sunar. 8 kanaldan oluşan toplam 3 girişi bulunmaktadır maksimum 24 kanal kullanıma olanak verir. en az 10 saatlik bir pil güvencesi ile sizi yarı yolda bırakmaz. profesyonel alıcısı ile karmaşık ortamda bile en iyi sinyal alımı sağlar Beyerdynamic TG 100 H-Set Kablosuz El Tipi Mikrofon Seti'ni internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Beyerdynamic TG 100 H-Set Kablosuz El Tipi Mikrofon Seti Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.