BOSCH LBC3095/15 Sarkıt Tip Tavan Hoparlör
BOSCH LBC3095/15 Sarkıt Tip Tavan Hoparlör

BOSCH LBC3095/15 Sarkıt Tip Tavan Hoparlör (BOSCH LBC3095/15)

Marka : Bosch
Toplam Stok Adedi : 10

Bosch






BOSCH LBC3095/15 Sarkıt Tip Tavan Hoparlör

BOSCH LBC3095/15 Sarkıt Tip Tavan Hoparlör. Konuşma ve müzik kopyalamaya uygundur. Basit güç ayarı. 5 m sabit bağlantı kablosu. Su geçirmez tip. Sağlam, söndürme özellikli UL 94 V0'a uygun ABS muhafaza.


LBC 3095/15, bağlantı kablosuyla tavandan sarkıtılmak üzere tasarlanmış asma küreli bir hoparlördür. Şık tasarımı ve doğal rengi, asma küreli modelleri kendi alanlarında ilgi çekici mimari öğeler haline getirir. Su geçirmeyen asma küreli hoparlör, dış mekanlarda ve yüzme havuzları gibi yüksek düzeyde nem içeren ortamlarda kullanıma uygundur. Mükemmel ses yayma özellikleri sayesinde hipermarketler ve mağazalar gibi yüksek tavanlı binalarda kullanım için idealdirler. Muhafazalar, yüksek dayanıklılığa sahip söndürme özellikli ABS'den ( UL 94 V0'a uygun) yapılmıştır ve beyaz renktedir. Asma küreli hoparlörler, kendileriyle aynı renkteki bağlantı kablolarından tavana asılır. Bu kabloları sayesinde istenen yüksekliğe göre kısaltılması oldukça kolaydır. Kablo kelepçesi ve tavan kapağı ile birlikte tedarik edilmektedir. Rüzgarlı ortamlarda kullanılmaları önerilmez. BOSCH LBC3095/15 Sarkıt Tip Tavan Hoparlör'ü internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.




Son Eklenen Ürünler
En Çok Ziyaret Edilen Ürünler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
BOSCH LBC3095/15 Sarkıt Tip Tavan Hoparlör Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.