BOSCH PVA-15CST PAVİRO Anons Çağrı İstasyonu
BOSCH PVA-15CST PAVİRO Anons Çağrı İstasyonu

BOSCH PVA-15CST PAVİRO Anons Çağrı İstasyonu (BOSCH PVA-15CST)

Marka : Bosch
Toplam Stok Adedi : 10

Bosch






BOSCH PVA-15CST PAVİRO Anons Çağrı İstasyonu

BOSCH PVA-15CST PAVİRO Anons Çağrı İstasyonu. Mikrofon başlığında anons LED göstergesi. 15 serbest programlanabilir fonksiyon tuşu. Entegre sayı tuş takımı. Yumuşak dokunmatik seçim düğmeleri.


PVA-15CST PAVIRO sistemi için bir çağrı istasyonudur. Çağrı istasyonunun standart olarak mikrofon filtreli ve sürekli izlemeli esnek eğik boyunlu bir mikrofonu, toplam 20 düğmesi, aydınlatılan bir LC ekranı ve entegre bir hoparlörü vardır. Çağrı istasyonu, her birinin 20 özelleştirilebilir seçme düğmesi olan beş adede kadar PVA-20CSE çağrı istasyonu uzantısı bağlanarak kullanıcının gereksinimlerine uyacak şekilde değiştirilebilir. Diğer özellikleri: • Beş menü/işlev tuşu (önceden programlı) – düğme başına bir yeşil veya bir sarı gösterge ışığı • 15 seçim düğmesi (özelleştirilebilir) – düğme başına iki gösterge ışığı (yeşil/kırmızı) • Saydam kapaklı etiket – etiket istendiği zaman değiştirilebilir • Desteksiz veya düz çerçeveli masa/raf cihazı olarak kullanılabilir • Hata kayıtlı dahili izleme – ilgili tüm ulusal ve uluslararası standartlara uyar • Kolay konfigürasyon – Konfigürasyon Sihirbazı'nı veya IRIS-Net yazılımını kullanma Daha fazla bilgi (özellikle hizmete alma hakkında) için, PVA-15CST çalıştırma talimatlarına ve IRIS-Net belgelerine bakın. BOSCH PVA-15CST PAVİRO Anons Çağrı İstasyonu'ü internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.



Son Eklenen Ürünler
En Çok Ziyaret Edilen Ürünler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
BOSCH PVA-15CST PAVİRO Anons Çağrı İstasyonu Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.