Creator CR-WiFi6301 WiFi Konferans Sistemi Kontrol Ünitesi

Creator CR-WiFi6301 WiFi Konferans Sistemi Kontrol Ünitesi ()

Marka : Creator
Toplam Stok Adedi : 10

Creator CR-WiFi6301 WiFi Konferans Sistemi Kontrol Ünitesi

Creator CR-WiFi6301 WiFi Konferans Sistemi Kontrol Ünitesi, hem kablosuz hem de kablolu konferansı destekleyen CREATOR'ın yeni nesil şifreleme konferans denetleyicisidir.

Creator CR-WiFi6301 WiFi Konferans Sistemi Kontrol Ünitesi

Creator CR-WiFi6301 WiFi Konferans Sistemi Kontrol Ünitesi Konferans gizliliğini sağlamak ve telefon dinleme ve kötü niyetli müdahaleleri önlemek için WPA / WPA2 kablosuz güvenlik teknolojisini destekleyin.

Sistem aynı anda 8 mikrofona kadar açabilir, kablosuz sistem maksimum 6 mikrofonu, 31 + 1 kanal kablolu simültane tercümeyi destekler.

Kablolu veya kablosuz sıkıştırılmamış ses iletimi, 48K örnekleme hızı, 20H2 ~ 20KZ bant genişliği mükemmel ses.

EC 60914, GBT15381-94 ile uyumludur.

Cat5e, 100M ağı tamamen dijital ses ve kontrol sinyali iletimi, uzun mesafe iletim kalitesi etkilenmez.

Dahili yüksek performanslı CPU çeviri, tartışma, katılım, oylama, bir bütün olarak elektronik plakayı ayarlar, yüksek hızda oylama, oylama, mesaj iletimi sağlar. Maksimum 4000 konferans ünitesini destekler.

32 bit yüksek hızlı DSP kayan nokta işleme, aynı anda 2 kanallı ses çıkışını destekler, akustik geri besleme bastırma, gürültü giderme ve dijital eşitleme, yüksek hassasiyetli ve mükemmel ses sağlar.

PC yazılım yönetimini, TCP / IP kontrolünü destekler, güvenilir kontrol ve güvenlik yönetimi sağlar.

VISCA, PELCO-D, SAMSUNG, CREATOR gibi çeşitli kamera kontrol protokollerini destekleyin. CREATOR matrisi veya kontrolü ile kamera otomatik takibini gerçekleştirebilir. Ve HD otomatik kamera izleme denetleyicisi ve HD otomatik kızılötesi kamera ile, kablolu önceden ayarlanmış izleme ve WiFi konferans birimi mobil izleme gerçekleştirebilir.

PC yazılımı birleşik yönetim birimi ve akıllı hata analizi, toplantı birimi türünü, miktarını, dağıtımını, arızasını vb. Analiz edebilir.

AP'yi bağlayın, DIG konferans birimini ve WIFI konferans birimini aynı anda kullanmak için destekleyin.

Creator CR-WiFi6301 WiFi Konferans Sistemi Kontrol Ünitesi RCA, phoenix head, XLR head üç farklı ses giriş arayüzü ile dengeli ve dengesiz girişi destekler, 4 ses mikseri girişi veya 3 ses mikseri girişi ve 1 kanallı uzaktan video konferans girişi destekler.

RCA ile phoenix head, XLR head üç farklı ses çıkış arayüzü, dengeli ve dengesiz çıkışı destekler, konferans birimi bölümünü destekler, 4 hoparlör bölme çıkışını destekler, ulumayı önlemek için mikrofon kazancını etkili bir şekilde artırabilir, herhangi bir çıkış arayüzü olabilir uzak video konferans sistemine bağlanabilir.

Creator CR-WiFi6301 WiFi Konferans Sistemi Kontrol Ünitesi Hat, uzaktan video konferans girişi, 4 ses çıkış arabirimi, konferans birimi ses boyutu ayrı ayrı ayarlanabilir, ayarlama aralığı sessiz, 40dB ila 0dB'dir.

Creator CR-WiFi6301 WiFi Konferans Sistemi Kontrol Ünitesi

Creator CR-WiFi6301 WiFi Konferans Sistemi Kontrol Ünitesi Ürününü Sitemizden taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.

Creator CR-WiFi6301 WiFi Konferans Sistemi Kontrol Ünitesi


Creator CR-WiFi6301 WiFi Konferans Sistemi Kontrol ÜnitesiCreator CR-WiFi6301 WiFi Konferans Sistemi Kontrol Ünitesi
Creator CR-WiFi6301 WiFi Konferans Sistemi Kontrol Ünitesi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Creator CR-WiFi6301 WiFi Konferans Sistemi Kontrol Ünitesi Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.