Eighteen Sound XD125 1 inc Tiz Tweeter
Eighteen Sound XD125 1 inc Tiz Tweeter

Eighteen Sound XD125 1 inc Tiz Tweeter (Eighteen Sound XD125)

Toplam Stok Adedi : 3

Eighteen Sound XD125 1 inc Tiz Tweeter

Eighteen Sound XD125 1 inc Tiz Tweeter, 2 yollu veya 3 yollu sistemler için tasarlanmıştır. Eşsiz bir genişletilmiş doğrusal frekans tepkisi ve çok yüksek verimlilik kombinasyonu sunar. Sıkıştırma sürücüsündeki en büyük gelişme, özel işlem görmüş polietilen malzemeden yapılmış yeni bir yenilikçi diyafram düzeneğinden oluşur. Bu tasarım, minimum sıkıştırma rezonans frekansı değerini 1600Hz'de tutar ve ortadaki frekans tepkisini önceki sıkıştırma sürücüsü model XD120'ye kıyasla uzatır. Eighteen Sound XD125 1 inc Tiz Tweeter Polyester malzemeden diyafram ve surround tasarımı, hareket ve mekanik gerilme açısından daha iyi kontrol sağlar. Radyal nervürler, kullanılabilir frekans aralığında kontrolsüz titreşim modlarından kaçınarak sertliği arttırır. Özel işlem görmüş Nomex'e sarılı, kenardan sarılmış bir alüminyum ses bobini, diyafram düzeneğini tamamlar. Özel işlem görmüş Nomex old, fiziksel özellikleri nedeniyle, Kapton ile karşılaştırıldığında çalışma çalışma sıcaklığında (200 ° C)% 30 daha yüksek gerilme uzama değeri gösterir. Bu artı, gerçek çalışma koşullarında kubbeye enerji transferi kontrolünü düzgün bir şekilde tutabilir. Dahası, Nomex'in eski 18 Sesli ses bobini tescilli, daha yüksek nem içeriğine sahip ortamlarda da çalışmaya uygundur.

Eighteen Sound XD125 1 inc Tiz Tweeter

Şekli, çok geniş bir frekans aralığında distorsiyon seviyelerini azaltarak, yayılan kubbenin doğru akustik empedansını garanti eder. Nihai sonuç, korna girişinde düzgün bir dalga cephesi, yüksek termal stabilite ve üretim tutarlılığıdır. Kompakt ve hafif seramik mıknatıs düzeneği, boşlukta 16KGauss elde etmek üzere tasarlanmıştır.Eighteen Sound XD125 1 inc Tiz Tweeter basınçlı döküm poliüretan köpük korna, sabit nominal 90 ° Yatay x 60 ° dikey kalıbı korur, yatay düzlemde 2kHz'den 16kHz'e ve 2,5kHz'den 16kHz'ye 2,5kHz'den 16kHz'ye kadar tutarlı eksen-dışı ve eksen dışı frekans yanıtı sağlar. dikey düzlem. Korna yönlendirmesi 2,5kHz'den sabittir. Korna konturlarını elde etmek için Bilgisayar Destekli Sonlu Elemanlar Analizi ve kapsamlı testler kullanılmıştır. Horn, rezonans ve maksimum gücü sağlayan titreşimlerden arındırılmış olarak tasarlanmıştır. Korna konturlarını elde etmek için Bilgisayar Destekli Sonlu Elemanlar Analizi ve kapsamlı testler kullanılmıştır. Horn, rezonans ve maksimum gücü sağlayan titreşimlerden arındırılmış olarak tasarlanmıştır. Korna konturlarını elde etmek için Bilgisayar Destekli Sonlu Elemanlar Analizi ve kapsamlı testler kullanılmıştır.

Eighteen Sound XD125 1 inc Tiz Tweeter

Eighteen Sound XD125 1 inc Tiz Tweeter Ürününü Sitemizden 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.

Eighteen Sound XD125 1 inc Tiz Tweeter

Eighteen Sound XD125 1 inc Tiz Tweeter

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Eighteen Sound XD125 1 inc Tiz Tweeter Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.