Electrovoice DC-One Ses Prosesörü 2 Giriş 6 Çıkış
Electrovoice DC-One Ses Prosesörü 2 Giriş 6 Çıkış
Electrovoice DC-One Ses Prosesörü 2 Giriş 6 Çıkış

Electrovoice DC-One Ses Prosesörü 2 Giriş 6 Çıkış (Electrovoice DC-One)

Toplam Stok Adedi : 1
Tahoma, sans-serif; line-height: normal; text-align: center;"> 
Electrovoice DC-One Ses Prosesörü 2 Giriş 6 ÇıkışElectrovoice DC-One Ses Prosesörü 2 Giriş 6 ÇıkışElectrovoice DC-One Ses Prosesörü 2 Giriş 6 Çıkış 
 
Electrovoice DC-One Ses Prosesörü. İki analog giriş, altı analog çıkışı ve bir dijital AES / EBU XLR giriş mevcuttur. RMS gücü 200 watt, peak gücü 800 watt'dır. Electro-Voice, DC-One hoparlör yönetimi ve optimizasyonu için üretimiş 2 girişli, 6 çıkışlı bir dijital sinyal işlemcisidir. Dinamik aralığı 111 dB değerindedir. Canlı ses, konuşma, DJ, AV, kurumsal kullanım için idealdir. FIFA Dünya Kupası'da dahil olmak üzere dünyadaki buna benzer canlı uygulamalarda kendini kanıtlamış bir prosesördür. Kültür merkezlerinde, spor salonlarında, kafelerde, okullarda, camilerde, yüzme havuzlarında, tiyatro salonlarında, konserlerde, diskolarda, şovlarda ve çeşitli eğlence mekanlarında kullanılmaktadır. 1.25-inch DH3/2010A titanium HF compression driver mevcuttur. 483 x 357 x 43.6 mm boyutlarında ve 4.6 kg ağırlığındadır. Electrovoice DC-One Ses Prosesör'ü internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Electrovoice DC-One Ses Prosesörü 2 Giriş 6 Çıkış Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.