Extron DVI DA8 Plus DVI Distribution Amplifiers with EDID Minder

Extron DVI DA8 Plus DVI Distribution Amplifiers with EDID Minder (Extron DVI DA8 Plus)

Toplam Stok Adedi : 10
Extron 

Extron DVI DA8 Plus DVI Distribution Amplifiers with EDID MinderExtron DVI DA8 Plus DVI Distribution Amplifiers with EDID Minder

Extron DVI DA8 Plus DVI Distribution Amplifiers with EDID Minder. Extron DVI DA Plus Serisi dağıtım amplifikatörleri, bir DVI sinyalini dört veya sekiz ekrana güvenilir bir şekilde dağıtır. HDTV 1080p / 60 ve 2K dahil 1920x1200'e kadar PC çözünürlükleri ile uyumludurlar. Onlar EDID Minder özelliği bağlı cihazlar sürekli EDID iletişim korur ve düzgün DVI kaynak güçlerin yukarı olmasını sağlar doğru video çıkışını sürdürür. Dağıtım amplifikatörleri, gelen sinyali dengeleyerek ve yenileyerek sinyal bütünlüğünü sağlar. DVI DA Plus Serisi, bir DVI kaynak sinyalinin birden çok ekrana dağıtılmasını gerektiren uygulamalar için idealdir. Extron DVI DA8 Plus DVI Distribution Amplifiers with EDID Minder cihazını internet satış sitemizden alabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Extron DVI DA8 Plus DVI Distribution Amplifiers with EDID Minder Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.