Magicfx Smokebubble Blaster Dumanlı Balon Makinası
Magicfx Smokebubble Blaster Dumanlı Balon Makinası

Magicfx Smokebubble Blaster Dumanlı Balon Makinası (Magicfx Smokebubble)

Marka : Magicfx
Toplam Stok Adedi : 10
0px; font-size: 11px; margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(51, 51, 51); font-family: Tahoma, sans-serif; line-height: normal; text-align: right;">Magicfx Smokebubble Blaster Dumanlı Balon Makinası
 
Magicfx Smokebubble Blaster Dumanlı Balon Makinası. Bu makine büyük sahneler ve etkinlik salonları için tasarlanmıştır. 800 watt gücündedir. Büyük duman dolu baloncuklarla yepyeni bir özel efekt yaratır. Dakikada 6.000 içi duman dolu kabarcık balon üretir. Projeksiyon hız fanları ayarlanabilir. Flightcase içinde balon ve duman deposu vardır. FX uyarı LED'ine sahiptir. PowerCON TRUE1 Kablo dahildir. DMX512-A / RDM kontrol yapılablir. 90 kg ağırlığındadır. Balon akışkanını jöle kabından kabarcık kafalara pompalamaktadır. Kabarcık sıvısı, çift cidarlı dışa bir balon bırakıyor. Servo sürücülü bir silecek sık sık başını siliyor. Bu kafanın üzerinde küçük bir zar oluşturur. Balon kafalarının arkasındaki odaya çift fanla hava üfler. Bu aşırı basıncı yaratır. Başların altına bir çift fan daha yerleştirilmiştir. Fanlardan kontrol edilebilir hava akışı baloncukları yüksek havaya çıkaracaktır. İsteğe bağlı olarak, duman akışkanı bir jerrycan'dan pompalanır, iki ısıtma elemanı ile dumana buharlaştırılır. Duman çıkıştan gelen kabarcıkları havayla karıştırır. Birden fazla seçeneğe sahip manuel moda sahiptir (örneğin, bir zamanlayıcı ve çıkış mesafesi ayarlanması). Magicfx Smokebubble Blaster Dumanlı Balon Makinası'nı internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Magicfx Smokebubble Blaster Dumanlı Balon Makinası Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.