Nicolaudie STICK-KE1 Dokunmatik DMX 1024 Kanal Aydınlatma Kontrol Cihazı Siyah
Nicolaudie STICK-KE1 Dokunmatik DMX 1024 Kanal Aydınlatma Kontrol Cihazı Siyah
Nicolaudie STICK-KE1 Dokunmatik DMX 1024 Kanal Aydınlatma Kontrol Cihazı Siyah

Nicolaudie STICK-KE1 Dokunmatik DMX 1024 Kanal Aydınlatma Kontrol Cihazı Siyah (Nicolaudie STICK-KE1S)

Marka : Nicolaudie
Toplam Stok Adedi : 9

Nicolaudie

 



Nicolaudie STICK-KE1 Dokunmatik DMX Aydınlatma Kontrol CihazıNicolaudie STICK-KE1 Dokunmatik DMX Aydınlatma Kontrol Cihazı

Nicolaudie STICK-KE1 Dokunmatik DMX Aydınlatma Kontrol Cihazı

DMX denetleyicisi monte edilebilir. USB + ETHERNET bağlantısı ve microSD ile yepyeni profesyonel bir üründür. Dokunmatik panellidir. 8 sahnesi, 2 DMX çıkışı (1024 kanal) 25 sayfası vardır. Çok bölgeli microSD belleğe sahiptir. ESA, ESA2, ESA PRO ve Suite2 yazılımı ile PC / Windows üzerinde çalışır. ESA2 yazılımı yalnızca MAC üzerinde çalışır. ARCOLIS ve STICK UZAKTAN uygulamalarla iPhone / iPad / Android çalışır. Kullanım kılavuzunu içeren bir USB kablosu ve kurulum CDROM ile teslim edilir. 6V güç kaynağı ve Infra red uzaktan kumanda seçeneği vardır. Adaptörü, uzaktan kumandası ürünle birlikte verilmez, harici olarak satılır. 1024 DMX kanallı olarak inanılmaz özellikleri vardır. Hassas paneli, saat / takvim, uzaktan kumanda, Ethernet tesisleri, ve çok daha fazlası dokunun. Aydınlatma düzeyleri, renk ve efekt dahil yazılımı kullanılarak bir PC, Mac, Android, iPad veya iPhone programlanabilir. Dokunma duyarlı faderi doğru renk seçimi için size kolaylık sağlar. Sorunsuz çalışacak şekilde tasarlanan bu cihaz uzaktan yerel WiFi ağ üzerinden akıllı telefon veya tabletinizden ışıkları kontrol eder. Sadece duvar paneli gibi sahneleri ve efektleri seçmek için sönük, renk, hız ve 8 sahnenin düğmelerini değiştirmek için kaydırma çubuğunu kullanın. Nicolaudie STICK-KE1 Dokunmatik DMX Aydınlatma Kontrol Cihazına uygun fiyatlarla internet satış sitemizden ulaşabilir ve satın alabilisiniz. Üye girişinizdeki fiyatttan yararlanın.

 

Lisanslı yazılımları ürünle birlikte kutusunda gelmektedir..!

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Nicolaudie STICK-KE1 Dokunmatik DMX 1024 Kanal Aydınlatma Kontrol Cihazı Siyah Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.