QSC ISA 300Ti Profesyonel Power Anfi
QSC ISA 300Ti Profesyonel Power Anfi

QSC ISA 300Ti Profesyonel Power Anfi (QSC ISA 300Ti)

Marka : QSC
Toplam Stok Adedi : 10
atis.com/QSC-ISA-300Ti-Power-Amplifier,PR-1341.html" target="_blank" title="QSC ISA 300Ti Profesyonel Power Anfi" class="small red awesome">QSC ISA 300Ti Profesyonel Power Anfi.
 
QSC ISA 300Ti Profesyonel Power Anfi. ISA Serisi power amplifikatörler maksimum performans gösteren kolay taşınabilir profesyonel eğlence için ideal bir power anfidir. Birden fazla giriş, çıkış seçenekleri, hafif ve gelişmiş koruma devresi mevcuttur. ISA Serisi power amplifikatörler hoparlörlere gücü sadece doğru miktarda gönderir ve düzgün bir ses çıkmasını sağlar. QSC ISA 300Ti Profesyonel Power Anfi hem 8 ohm'da hemde 100V ses sistemlerinde çalışır. Kültür merkezlerinde, camilerde, okullarda, spor salonlarında, yüzme Havuzlarında, tiyatro salonlarında, sinema salonalarında, konserlerde, diskolarda, show mekanlarında, canlı performanslarda ve çeşitli eğlence mekanlarında kullanılmaktadır. Dünyaca ünlü QSC firmasının ses mühendisleri tarafından profesyonel olarak kullanılmak üzere üretilmiştir. QSC tüm dünyanın, en güçlü en profesyonel ve en kaliteli power anfilerini sizlere sunuyor. Hem 100V anons sistemleri için hem de profesyonel sahne ve stüdyo ekipmanları için ürettiği bu müthiş ürünlerle her zaman dünyanın en iyi markası olmaya devam etmektedir. QSC ISA 300Ti Power Anfi cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
QSC ISA 300Ti Profesyonel Power Anfi Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.