QSC KLA12 Line Array 12 inç Aktif Hoparlör
QSC KLA12 Line Array 12 inç Aktif Hoparlör

QSC KLA12 Line Array 12 inç Aktif Hoparlör (QSC KLA12 Line Array)

Marka : QSC
Toplam Stok Adedi : 10
ext-decoration: none;">


 QSC KLA12 Line Array 12 inç Aktif HoparlörQSC KLA12 Line Array 12 inç Aktif HoparlörQSC KLA12 Line Array 12 inç Aktif HoparlörQSC KLA12 Line Array 12 inç Aktif HoparlörQSC KLA12 Line Array 12 inç Aktif Hoparlör

 
QSC KLA12 Line Array 12 inç Aktif Hoparlör . Profesyonel Ses Sistemleri için doğru kombinasyonlar gereklidir. Profesyonel Ses Sistemleri içerisinde yanlış oluşmuş kanılar mevcuttur. Subbass frekanslarını duyabilmek için 2 yollu veya 3 yollu hoparlör/kabin adetini kırmak değil, subbass destekli bir kombinasyon kurmak gereklidir. Bass Frekansları ve Sub Bass frekansları birbirlerinden çok farklıdır. Kaliteli ses kombinasyonlarının vaz geçilmez elemanları Sub Basslar olmadan kaliteli ve gerçek bass seslerinin yakalanabilmesi mümkün değildir. KLA181 sizlere doğru sesleri sunacaktır. Qsc mühendisleri tarafından geliştirilmiş olan KLA12 Diskolar, Dj performansları, canlı müzik, barlar ve restoranlar için doğru tercih olacaktır. KLA181 ile Profesyonel Ses Sistemleri içerisinde ayrılacıklı bir kaliteye sahip olacaksınız. QSC KLA12 Line Array 12 inç Aktif Hoparlör internet satış sitemizden kredi kartı veya banka havalesi ile satın alabilirsiniz.
 
 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
QSC KLA12 Line Array 12 inç Aktif Hoparlör Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.