RCF MP300 intercom Vezne ve Gişe Konuşma interkom Sistemi
RCF MP300 intercom Vezne ve Gişe Konuşma interkom Sistemi

RCF MP300 intercom Vezne ve Gişe Konuşma interkom Sistemi (RCF MP300)

Marka : RCF
Toplam Stok Adedi : 0
"text-align: center; clear: both;"> 

RCF MP300 intercom Vezne ve Gişe Konuşma SistemiRCF MP300 intercom Vezne ve Gişe Konuşma Sistemi


Profesyonel Vezne ve Gişe Mikrofonu.

 

Kamu kurumlarında, büyükelçililerde, havalimanlarında, otogarlarda, tren isteasyonlarında, metro istasyonlarında, gemi bilet satış gişelrinde, hastanelerde, bankalarda v.s. yerlerde profesyonel ses kalitesine sahiptir. 

MP 300 konuşma sistemi, ses iletimini engelleyen bir cam güvenlik penceresi ile ayrılmış personel ve müşteriler arasında görüşmeyi kolaylaştırmak için açıkça tasarlanmıştır.

MP 300 ile konuşmalar, tuşlara basmaya veya telefon birimlerini kullanmaya gerek kalmadan doğal olarak gerçekleştirilir.

Doğrudan veya anahtarlamalı mod seçimi ve "zorunlu ses düzeyi" işlevi gibi bir dizi özel işlev, sistemi çeşitli ortamlara ve ses seviyelerine uyarlamayı mümkün kılmaktadır.

Sistem MP 341 güçlendirme ve kontrol birimi, MP 321 operatör mikrofonu, MP 302 kullanıcı mikrofonu ve MP 301 hoparlörlerden oluşur.

MP 300 sistemi, bir operatör ile kullanıcılar / müşteriler arasında, ses aktarımını azaltan bir emniyet camıyla ayrılmış konuşmalar yapmanızı sağlar.

Odada ortam gürültüsüne bağlı olarak tam çift yönlü modda, otomatik veya karma anahtarlama işlemleri, salondaki servisler. 

RCF MP300 intercom Vezne ve Gişe Konuşma Sistemi cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

 

RCF MP300 intercom Vezne ve Gişe Konuşma Sistemi

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
RCF MP300 intercom Vezne ve Gişe Konuşma interkom Sistemi Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.