RODE Rycote Videomic Shotgun Mikrofon
RODE Rycote Videomic Shotgun Mikrofon

RODE Rycote Videomic Shotgun Mikrofon (RODE Rycote)

Marka : RODE
Toplam Stok Adedi : 4
Barkod : 0698813002900

RODE Rycote Videomic Shotgun Mikrofon. 

  • RODE VideoMic, son kullanıcı video kameralar ve profesyonel ses kayıtçıları ile kullanılmak üzere üretilmiş, profesyonel kalitede 1/2" condenser bir shotgun mikrofondur.
  • Rycote tarafından üretilmiş olan entegre shock mount Video Mic kapsülünü ve elektronik aksamı metal shoe mount'tan izole ederek istenmeyen gürültü ve titreşim oluşturabilecek fiziksel etkenlerin mikrofonu etkilememesini sağlar.
  • Standart boyutlarda olan shoue mount ile birlikte gelen 3/8"'lik adaptör sayesinde her türlü boom sopası ve stand'a kolaylıkla monte edilebilir.
  • Son derece yönel bir kapsama alanı sağlayan süper kardioid polar paterni sayesinde sadece kameranın önündeki objelerin sesini alarak çevredeki sesleri en aza indirgemektedir.
  • Mikrofonun özelliklerinden olan 40Hz - 20KHz'lik frekans cevabı yanında seçilebilir bir 80 Hz filtre bulunmaktadır. Bu filtre sayesinde klima, trafik gürültüsü ve benzeri seslerin kayda girmesi engellenir.
  • Pil yuvası içinden kontrol edilebilen -10 dB ve -20 dB kazanç düşürücü devre ile motor sporları ve konserler gibi yüksek ses şiddetine sahip kaynaklar rahatlıkla kayıt edilebilir.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
RODE Rycote Videomic Shotgun Mikrofon Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.