Roof R-3R UHF 32 Kanal Alıcı Kulaklık Receiver
Roof R-3R UHF 32 Kanal Alıcı Kulaklık Receiver
Roof R-3R UHF 32 Kanal Alıcı Kulaklık Receiver

Roof R-3R UHF 32 Kanal Alıcı Kulaklık Receiver (Roof R-3R)

Marka : Roof
Toplam Stok Adedi : 0
Roof UHF R-3R 32 Kanal Rehber Alıcı Kulaklık Receiver
Roof R-3R UHF 32 Kanal Rehber Alıcı Kulaklık Receiver. Sağlam metal bir gövdeye sahip olan bu telsiz mikrofon, tur rehberlik hizmetlerinde, kültür merkezlerinde, okullarda, camilerde, spor salonlarında, yüzme havuzlarında, tiyatro sahnelerinde, konserlerde, diskolarda, show mekanlarında, açık kapalı alanlarda ve çeşitli eğlence mekanlarında profesyonel olarak kullanılmaktadır. Roof R-3R UHF 32 Kanal Rehber Alıcı Kulaklık Receiver, broadcast yayıncılıkta kamera mikrofonu olarakta kullanılır. Roof R-3R Receiver kameranın üstüne takılır, Roof R-3T verici ise konuşacak kişinin beline takılır. Bu iki cihaz birbiriyle beraber çalışmaktadır. Bu iki cihazla restaurantta, fabrikada v.s gibi yerlerde tek taraflı iletişim kurmak için kullanabilirsiniz. Örneğin R-3T cihazını konuşacak, bilgilendirecek kişi beline takar. Roof R-3T cihazında bulunan kulaklık ve yaka mikrofonu yardımıyla söylediklerini Roof R-3R takan 32 kişiye receiver alıcı sayesinde aktarır. Roof R-3T Transmitter Kablosuz sistem ve genel yayın yapan kullanıcılar için tasarlanmıştır. Karmaşık sinyal bağlantı kabloları veya hoparlörler olmadan sesler rahatça net bir şekilde duyulur. UHF bele takım vericide, 12Mhz bantlı mikrofon sistemimizdekiyle aynı işlevli, dahili 32 frekans vardır. Güncelleme konfigürasyonu ve devre dizaynı sayesinde profesyonel dil yorumlama, tur açıklamaları, elektrogitar için kablosuz verici olarak profesyonel bir seçimdir. Roof UHF R-3R 32 Kanal Rehber Alıcı Kulaklık Receiver cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.
 
Roof R-3T UHF 32 Kanal Verici Mikrofon Transmitter ve Roof R-3R UHF 32 Kanal Alıcı Kulaklık Receiver beraber kullanılır. Kullanım Alanları aşağıda belirtilmiştir.
 
- Rehberlik ve Tur Hizmetlerinde, tur rehberi sunumlarında 32 kanaldan tek taraflı olarak 32 kişiye hitap edebilir.
- Broadcast, TV yayıncılığında Kamera Mikrofonu olarak kullanılır.
- Restaurantta baş garson veya mutfaktaki görevli diğer garsonlara tek taraflı hitap edebilir. 
- Okul içinde kullanılabilir.
- Fabrikada görevli tarafından diğer çalışanlara tek taraflı olarak hitap edilebilir.
- Eğlance merkezlerinde, otellerde v.s yerlerde kullanılır.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Roof R-3R UHF 32 Kanal Alıcı Kulaklık Receiver Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.