Roof R-4000 El Yaka Kürsü Wireless Sistem
Roof R-4000 El Yaka Kürsü Wireless Sistem
Roof R-4000 El Yaka Kürsü Wireless Sistem

Roof R-4000 El Yaka Kürsü Wireless Sistem (Roof R-4000 El Yaka Kürsü)

Marka : Roof
Toplam Stok Adedi : 0

Roof R-4000 El Yaka Kürsü Wireless Sistem

Roof R-4000 UHF Kablosuz Receiver. Kültür merkezlerin de, sahne performansların da, spor salonların da, okullar da, camiler de, yüzme havuzların da, tiyatro sahnelerin de, konserler de, diskolar da, show mekanların da, konferans salonların da, KTV odası, sahne performansları, vb. çeşitli eğlence mekanların da kullanılmaktadır. Roof R-4000 UHF Kablosuz Receiver cihazıyla yalnızca kablosuz wireless Roof marka mikrofonları kullanabilirsiniz. Roof R-4000 UHF Kablosuz Receiver cihazı 4 kanaldır. Her bir kanal Roof R-4 yaka mikrofonu, Roof R-6 yaka mikrofonu, Roof R-7 yaka mikrofonu, R-5 el mikrofonu, Roof R-622 kürsü mikrofonlarıyla kullanabilirsiniz. Bu mikrofonların A,B,C,D olmak üzere 4 değişik frekansı vardır. Bu sayede dört mikrofon cihazı bir arada birbirini etkilemeden Roof R-4000 UHF Kablosuz Receiver cihazı ile kullanabilir. İster 4 tane yaka, ister 4 tane el, ister 4 tane kürsü veya dördü de değişik mikrofon cihazını kablosuz olarak kullanabilirsiniz. Roof R-6 yaka mikrofonu veya Roof R-7 yaka mikrofonun arkasında ki jack girişine Roof H-3, Roof H-6 kafa mikrofonunu takarak head set kullanabilirsiniz. Aşağıdaki kısım da bu ürünle alınması gereken ürünler belirtilmiştir. ACT/IR SYNC teknolojisi sayesinde, verici frekansını, alıcının frekansıyla senkronize eder. Mobil teknolojinin anti-parazitlenme özelliği sayesinde mobil aygıtlarda parazitlenme önlenir. Dahili gürültü ve ses kilidi teknolojisi sayesinde parazitlenmeyi önler. Çalışma mesafesi 60 - 100 metre arasındadır. Roof R-4000 El Yaka Kürsü Wireless Sistem.

Roof R-4000 El Yaka Kürsü Wireless Sistem

  • Roof R-5 UHF Kablosuz El Mikrofonu. Sağlam metal bir gövdeye sahip olan bu telsiz mikrofon, kültür merkezlerinde, okullarda, camilerde, spor salonlarında, yüzme havuzlarında, tiyatro sahnelerinde, konserlerde, diskolarda, show mekanlarında, açık kapalı alanlarda ve çeşitli eğlence mekanlarında profesyonel olarak kullanılmaktadır. Siyah renktedir. Roof R-4000, Roof R-4004, Roof R-1100, Roof R-1200 ve Roof R-8000 kablosuz wireless receiver cihazlarıyla kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

          Roof R-4000 El Yaka Kürsü Wireless Sistem

          • Roof R-4 UHF Kablosuz Yaka Mikrofonu. Kültür merkezlerinde, sahne performanslarında, spor salonlarında, okullarda, camilerde, yüzme havuzlarında, tiyatro sahnelerinde, konserlerde, diskolarda, show mekanlarında, konferans salonu, KTV odası, sahne performansları, konferanslar, vb. ve çeşitli eğlence mekanlarında kullanılmaktadır. Siyah renktedir. Roof R-4000, Rof R-4004 ve Roof R-8000 kablosuz wireless receiver cihazlarıyla kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 32 Kanal ve LCD ekranlıdır. Açma kapama anahtarı mevcuttur. IR IN alıcı port, UP düğmesi, Down düğmesi ve set düğmesi vardır. Pil muhafazalıdır. DC 3V şarj porta sahiptir. FM modülasyon modundadır.
          • Roof R-621 Kablosuz Kürsü Mikrofonu roof kablosuz alıcı sistemler ile çalışabilen kablosuz masa mikrofonudur.
          • Roof R-621 Kürsü mikrofonunu, tek başına kullanamazsınız, kullanabilmeniz için Roof Alıcı sistemine ihtiyacınız vardır. Roof R-621 mikrofonunu, Roof R-4000 ya da Roof R-8000 Alıcı sistemleri ile set haline getirebilirsiniz.

          • UHF Kablosuz Kürsü Mikrofonu
          • CPU Kontrol Adopt, PLL Kombine Teknolojisi
          • Çok İşlevli LCD Ekran,
          • Özel AF / RF Seviyesi ve Akü Voltaj Göstergesi
          • 40 cm Mikrofon Uzunluğu,
          • ACT / IR Fonksiyonu, Güç Kaynağı: 2 adet AA Pil
          • Özel Şarj Deliği,
          • Çalışma Süresi: Yaklaşık 8 Saat
          • Set içeriğinde 1 Adet Roof R-4000 UHF Kablosuz Receiver 2 Adet Roof R-5 UHF Kablosuz El Mikrofonu 1 Adet Roof R-4 UHF Kablosuz Yaka Mikrofonu 1 Adet Roof R-621 Kablosuz Kürsü Mikrofonu mevcuttur.
          • Roof R-4000 El Yaka Kürsü Wireless Sistem Ürününü Sitemizden taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.

           

                      Roof R-4000 El Yaka Kürsü Wireless Sistem

                      Roof R-4000 El Yaka Kürsü Wireless Sistem

                      cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                      Roof R-4000 El Yaka Kürsü Wireless Sistem Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.