Roof R-8000 El Yaka Wireless Sistem
Roof R-8000 El Yaka Wireless Sistem
Roof R-8000 El Yaka Wireless Sistem

Roof R-8000 El Yaka Wireless Sistem (Roof R-8000 El Yaka)

Marka : Roof
Toplam Stok Adedi : 10

Roof R-8000 El Yaka Wireless Sistem

SET İÇERİĞİNDE
1 ADET ROOF R-8000 RECEİVER
4 ADET ROOF R-5 UHF KABLOSUZ EL MİKROFONU
4 ADET ROOF R-6 UHF KABLOSUZ YAKA MİKROFONU 
BULUNMAKTADIR. 

 

Roof R-8000 El Yaka Wireless Sistem. Kültür merkezlerinde, sahne performanslarında, spor salonlarında, okullarda, camilerde, yüzme havuzlarında, tiyatro sahnelerinde, konserlerde, diskolarda, show mekanlarında, konferans salonu, KTV odası, sahne performansları, konferanslar, vb. ve çeşitli eğlence mekanlarında kullanılmaktadır. Roof R-8000 El Yaka Wireless Sistem cihazıyla yalnızca kablosuz wireless Roof marka mikrofonları kullanabiirsiniz. Roof R-8000 El Yaka Wireless Sistem cihazı 8 kanallıdır. Her bir kanal Roof R-4 yaka mikrofonu, Roof R-6 yaka mikrofonu, Roof R-7 yaka mikrofonu, Roof R-5 el mikrofonu, Roof R-622 Kürsü mikrofonlarıyla kullanabilirsiniz. Bu mikrofonların A,B,C,D olmak üzere 4 değişik frekansı vardır. Bu sayede dört mikrofon cihazı bir arada birbirini etkilemeden Roof R-8000 8 Kanal Kablosuz Wireless Receiver cihazı ile kullanılabilir. İster 8 tane yaka, ister 8 tane el, ister 8 tane kürsü veya sekizide değişik mikrofon cihazını kablosuz olarak kullanabilirsiniz. Roof R-6 yaka mikrofonu veya Roof R-7 yaka mikrofonun arkasındaki jack girişine Roof H-3, Roof H-6 Kafa mikrofonunu takarak head set kullanabilirsiniz. Aşşağıdaki kısımda bu ürünle alınması gereken ürünler belrtilmiştir. En iyi performansı almak için lütfen kullanmadan once kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. UHF bantlı mikrofonda, VHF bantlı mikrofonlardan daha az parazitlenme olur ve daha kararlı, güvenilir bir sinyal iletimi sağlanır. 2 AA güç desteği ile pil ömrü 6 veya 8 saattir. Mobil teknolojinin anti-parazitlenme özelliği sayesinde mobil aygıtlarda parazitlenme önlenir. Alıcının LCD göstergesi her bir vericiye ait pil ömürlerini gösterir. Kullanıcı, ürünün normal çalıştığından emin olmak için LCD göstergeye göre pili değiştirebilir. Parazitlenmeyi engellemek için frekans ayarlamalı 470 - 862MHz PLL birleşik teknolojisi kullanılmıştır. Kuvvetli genel kullanılabilme özelliğiyle, çoklu takımlarla aynı anda parazitlenme olmadan kullanılabilir. ACT/IR SYNC teknolojisi sayesinde, verici frekansını, alıcının frekansıyla senkronize eder. Mobil teknolojinin anti-parazitlenme özelliği sayesinde mobil aygıtlarda parazitlenme önlenir. Dahili gürültü ve ses kilidi teknolojisi sayesinde parazitlenmeyi önler. Çalışma mesafesi 60 - 100 metre arasındadır.

 

Roof R-5 UHF Kablosuz El Mikrofonu 

Roof R-5 UHF Kablosuz El Mikrofonu. Sağlam metal bir gövdeye sahip olan bu telsiz mikrofon, kültür merkezlerinde, okullarda, camilerde, spor salonlarında, yüzme havuzlarında, tiyatro sahnelerinde, konserlerde, diskolarda, show mekanlarında, açık kapalı alanlarda ve çeşitli eğlence mekanlarında profesyonel olarak kullanılmaktadır. Siyah renktedir. Roof R-4000, Roof R-4004, Roof R-1100, Roof R-1200 ve Roof R-8000 kablosuz wireless receiver cihazlarıyla kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Roof R-5 UHF wireless el mikrofonu’nun Frekansı UHF 470 - 862 KHz arasıdır. 32 Kanal ve LCD ekranlıdır. Açma kapama anahtarı mevcuttur. IR IN alıcı port, UP düğmesi, Down düğmesi ve set düğmesi vardır. Pil muhafazalıdır. DC 3V şarj porta sahiptir. Frekans aralığı 470-862 MHz arasındadır. FM modülasyon modundadır. 255 mm boyunda ve 380 gram ağırlığında hafif taşıması kolay ve ergonomiktir. Kullanımı daha iyi yapmak için kullanma klavuzunu okuyunuz.

 

Roof R-6 UHF Kablosuz Yaka Mikrofonu

Roof R-6 UHF Kablosuz Yaka Mikrofonu. Siyah renktedir. Roof R-4000, Ro0f R-4004, Roof R-1100, Roof R-1200 ve Roof R-8000 kablosuz wireless receiver cihazlarıyla kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Roof R-6 UHF wireless yaka mikrofonu’nun Frekansı UHF 470 - 862 KHz arasıdır. 32 Kanal ve LCD ekranlıdır. Açma kapama anahtarı mevcuttur. IR IN alıcı port, UP düğmesi, Down düğmesi ve set düğmesi vardır. Pil muhafazalıdır. DC 3V şarj porta sahiptir. Frekans aralığı 470-862 MHz arasındadır. FM modülasyon modundadır. Kullanımı daha iyi yapmak için kullanma klavuzunu okuyunuz.

  • Roof R-8000 El Yaka Wireless Sistem Ürününü Sitemizden Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.
 

        Roof R-8000 El Yaka Wireless Sistem

        Roof R-8000 El Yaka Wireless SistemRoof R-8000 El Yaka Wireless Sistem

        cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
        Roof R-8000 El Yaka Wireless Sistem Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.