Samson RS15M HD Pasif Monitör Hoparlör
Samson RS15M HD Pasif Monitör Hoparlör
Samson RS15M HD Pasif Monitör Hoparlör

Samson RS15M HD Pasif Monitör Hoparlör (Samson RS15M HD)

Marka : Samson
Toplam Stok Adedi : 22

Samson RS15M HD Pasif Monitör Hoparlör

Bir müzisyen olarak, SamsonHer zaman sanatçıların ihtiyaçları ile iletişim kurmaya çalışır. Yenilenmiş Resound HD serisi, müzisyenlerin taleplerini karşılayan tasarımımızın mükemmel bir örneğidir. İnanılmaz derecede popüler Resound serimizi, çeşitli farklı muhafaza seçeneklerinden daha fazla güç kullanımı ve çok yönlülüğü ile yeniden hayal ettik. Beefier woofer'lar ve yükseltilmiş sıkıştırma sürücüleri yeni Resound HD serisine profesyonel sınıf PA hoparlörlerinden bekleyebileceğiniz tüm stil ve performansı sunar.

Daha fazla güç ve net, hassas ses ile bir kama monitörüne ihtiyacınız varsa, RS15M HD neredeyse tüm canlı uygulamalar için ideal bir monitördür. Bir titanyum sıkıştırma sürücüsü, üst uçta hassas, berrak performans sunarken özel tasarlanmış 15 inç woofer düşük frekansları işler. RS15M HD, 8 ohm'da 600 watt pik / 300 watt RMS güç kullanımı sağlar, böylece herhangi bir performans için yeterli güce sahipsiniz.

RS15M HD muhafazası, Resound HD PA muhafazaları ile tamamen yeniden tasarlanmış, tamamen ahşap yapıyı kullanır ve dayanıklı, portatif bir kabine sahiptir. Profesyonel stil ve performans ile, herhangi bir aşamada herhangi bir ses kurulumunda mükemmel çalışır. Zor ve hafif olduğu için müzisyenler için de idealdir. Bu çok yönlülük seviyesi, istediğiniz gücü istediğiniz hassasiyetle elde etmenizi sağlar.

Samson RS15M HD Pasif Monitör Hoparlör

  • İki yönlü pasif kama monitör muhafazası
  • 600 watt tepe / 300 watt RMS güç kullanımı 8 ohm
  • Özel tasarlanmış 15 inç düşük frekanslı sürücü
  • 1 inç boğaz boynuzu
  • 1,5 inç titanyum sıkıştırma sürücüsü
  • Çift bağlantı noktalı ayarlı muhafaza
  • Çift 1/4 inç ve Speakon® bağlantıları

Samson RS15M HD Pasif Monitör Hoparlör

  • Ürününü Sitemizden ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.
 

Samson RS15M HD Pasif Monitör Hoparlör

Samson RS15M HD Pasif Monitör HoparlörSamson RS15M HD Pasif Monitör Hoparlör

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Samson RS15M HD Pasif Monitör Hoparlör Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.