Shure BETA 98A/C Kardioid Kondansatör Enstrüman Mikrofon
Shure BETA 98A/C Kardioid Kondansatör Enstrüman Mikrofon
Shure BETA 98A/C Kardioid Kondansatör Enstrüman Mikrofon

Shure BETA 98A/C Kardioid Kondansatör Enstrüman Mikrofon (Shure BETA 98A/C)

Marka : Shure
Toplam Stok Adedi : 10
Barkod : 0042406187152

  Shure Super 55



Shure BETA 98A/C Kardioid Kondansatör Enstrüman MikrofonShure BETA 98A/C Kardioid Kondansatör Enstrüman MikrofonShure BETA 98A/C Kardioid Kondansatör Enstrüman Mikrofon

 
Shure BETA 98A/C Kardioid Kondansatör Enstrüman Mikrofon. Shure Beta 98A/C, cardioid polar pattern özelliği ile feedback ve arka plandaki istenmeyen sesleri minimuma indiren condenser bir mikrofondur. Trampet, tom, perküsyon, saksafon, akustik enstrümanlar, telli çalgılar, piyano, nefesli sazlarla profesyonel olarak kullanılır. Yüksek ses basınç seviyelerinde (SPL) kullanım için uygundur. Feedback ve arka plandaki istenmeyen sesleri minimuma indiren "uniform cardioid polar pattern" bir yapıdadır. Davul ve perküsyon gibi enstrümanlarla birlikte yüksek ses basınç seviyelerinde (SPL) kullanılabilmesi için geliştirilmiş frekans yanıtına sahiptir. Ayarlanabilir stand adaptörü ile herhangi bir standart standa kolayca sabitleyebilenir. Shure BETA 98A/C Kardioid Kondansatör Enstrüman Mikrofon'nu internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Shure BETA 98A/C Kardioid Kondansatör Enstrüman Mikrofon Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.