Shure BETA 98AMP/C Kardioid Kondansatör Davul Mikrofonu
Shure BETA 98AMP/C Kardioid Kondansatör Davul Mikrofonu
Shure BETA 98AMP/C Kardioid Kondansatör Davul Mikrofonu

Shure BETA 98AMP/C Kardioid Kondansatör Davul Mikrofonu (Shure BETA 98AMP/C)

Marka : Shure
Toplam Stok Adedi : 10
Barkod : 0042406187138
Shure BETA 98AMP/C Kardioid Kondansatör Davul MikrofonuShure BETA 98AMP/C Kardioid Kondansatör Davul MikrofonuShure BETA 98AMP/C Kardioid Kondansatör Davul Mikrofonu

 
Shure BETA 98AMP/C Kardioid Kondansatör Davul Mikrofonu. Shure Beta 98AMP/C, Trampet, tom, perküsyon, akustik enstrümanlar, davul ve perküsyonlar için geliştirilmiş, entegre preamplifier ve cardioid condenser kapsüllü bir enstrüman mikrofonudur.
Diğer Beta 98 versiyonları herheangi bir entegre preamplifier içermez. Esnek goosenek (kuğu boynu) aparatı ve A75M mikrofon tutacağı ile birlikte kolay ve güvenilir bir kullanım sağlar.
Feedback ve arka plandaki istenmeyen sesleri minimuma indiren "uniform cardioid polar pattern" yapıdadır. Entegre preamplifier ve XLR bağlantısı vardır.
Davul ve perküsyon gibi enstrümanlarla birlikte yüksek ses basınç seviyelerinde (SPL) kullanılabilmesi için geliştirilmiş frekans yanıtına sahiptir.
Esnek gooseneck (kuğu boynu) aparatıile kolayca sabitleyebilirsiniz. 
Shure BETA 98AMP/C Kardioid Kondansatör Davul Mikrofonu'nu internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Shure BETA 98AMP/C Kardioid Kondansatör Davul Mikrofonu Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.