Shure BLX1288E-W85 Wireless Telsiz Yaka Mikrofonu Sistemi
Shure BLX1288E-W85 Wireless Telsiz Yaka Mikrofonu Sistemi
Shure BLX1288E-W85 Wireless Telsiz Yaka Mikrofonu Sistemi

Shure BLX1288E-W85 Wireless Telsiz Yaka Mikrofonu Sistemi (Shure BLX1288E-W85)

Marka : Shure
Toplam Stok Adedi : 10
Barkod : 0750408400345

Shure





Shure BLX1288E-W85 Wireless Telsiz Yaka Mikrofonu Sistemi

Shure BLX1288E-W85 Wireless Telsiz Yaka Mikrofonu Sistemi. BLX1288 / W85 BLX kablosuz sistemler ailesinin bir parçasıdır. Shure BLX Kablosuz Sistemler basit kurulum ve kutudan çıktığı efsanevi ses performansı için sezgisel bir arayüz ile profesyonel kalitede ses birleştirir. Hassas yapılı ve çeşitli konfigürasyonlarda mevcuttur.Bileşenler BLX88 çift kanal alıcı, WL185 Kablosuz Kardioid Kondansatör Yaka Mikrofonu, SM58 Vokal Mikrofonu Müzik mekanları, canlı performanslar, eğlence alanları, kültür merkezleri, okullar, ibadethaneler v.s. için ideal bir cihazdır.

WL185 Kablosuz Kardioid Kondansatör Yaka Mikrofonu;

Shure WL185 Kablosuz Kardioid Kondansatör Yaka Mikrofonu. Shure Microflex WL185; konuşmalar, TV yayınları, ibadet yerleri ve konferanslarda tercih edilen, kablosuz ve condenser bir yaka mikrofonudur. Kardioid kapsüle sahip olmakla birlikte, ihtiyaç duyulması halinde ayrı olarak satılan diğer süpercardioid ve heryöne kapsüllerle değiştirilebilmektedir. Tüm Shure bodypack vericileri ile uyumludur. Kravat klip yerleştirme esnekliği için 90 derecelik aralıklarla döndürülebilir. Shure WL185'in yüksek hassasiyeti ve geniş frekans yanıtı mükemmel bir ses kalitesinin garantisi niteliğindedir. Geniş frekans yanıtı ve yüksek hassasiyeti ile doğru ve kaliteli ses iletimi sağlar. Nefes sesini engelleyen rüzgarlığı mevcuttur.

BlX88 Çift Kanal alıcı ;

Dayanıklı BLX88 basit kurulum, sezgisel kontrolleri ve mikroişlemci kontrollü dahili anten çeşitlilik sunuyor. Tek dokunuşla QuickScan frekans seçimi hızla müdahale durumunda en açık frekansını bulur. BLX Telsiz Sistemleri ile kullanım içindir.

SM58 Vokal Mikrofonu;

Kardioid dinamik bir yapıya sahip olan Shure SM58, çok amaçlı kullanılabilme ve tüm dünyada vokal performanslarda en çok tercih edilen mikrofon olma özelliğine sahiptir. Tüm profesyonel canlı vokal performanslarda vokaller için mükemmel bir seçim olacaktır. Sadece ana ses kaynağına odaklanarak arka plandaki gürültüleri mükemmel bir şekilde filtreleyen SM58, yumuşak, net ve son derece kaliteli bir ses iletimi sağlar. Aynı zamanda DJ ve sunucular tarafından da hem geniş hem de dar alanlarda kullanılabilmesi açısından ilk tercih edilen mikrofondur. Sağlam yapısı, kalitesi kanıtlanmış mikrofon tutacağı ve çelik ızgarası ile açık havada sert koşullarda dahi kullanıma uygundur. Vokal performanslar için geliştirilmiş, bass filtreleme özelliğine sahip frekans yanıtına sahiptir. Sarsılma gürültülerini engelleyen hava basınçlı mikrofon tutacağı mevcuttur. Shure BLX1288E-W85 Wireless Telsiz Yaka Mikrofonu Sistemi'ini internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Shure BLX1288E-W85 Wireless Telsiz Yaka Mikrofonu Sistemi Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.