Shure KSM137/SL Stereo Enstrüman Stüdyo Kayıt Mikrofonu
Shure KSM137/SL Stereo Enstrüman Stüdyo Kayıt Mikrofonu
Shure KSM137/SL Stereo Enstrüman Stüdyo Kayıt Mikrofonu

Shure KSM137/SL Stereo Enstrüman Stüdyo Kayıt Mikrofonu (Shure KSM137/SL Stereo)

Marka : Shure
Toplam Stok Adedi : 10
Barkod : 0042406199063

 Shure Super 55



Shure KSM137/SL Enstrüman Stüdyo Kayıt MikrofonuShure KSM137/SL Enstrüman Stüdyo Kayıt MikrofonuShure KSM137/SL Enstrüman Stüdyo Kayıt Mikrofonu

 
Shure KSM137/SL Stereo Enstrüman Stüdyo Kayıt Mikrofonu. 
Shure KSM137/SL Stereo Enstrüman Stüdyo Kayıt Mikrofonunda 2 adet mikrofon, 2 adet sünger rüzgarlıkA27M stereo mikrofon adaptörü ve taşıma çantası bulunur.
Shure KSM137, ayarlanabilir pad özelliği ve düşük frekans filtre seçeneği ile özellikle stüdyo kullanımları için geliştirilmiş, cardioid condenser bir enstrüman mikrofonudur.
Akustik ve elektrik enstrümanlar, davul overhead, üflemeli sazlar, koro, bass enstrümanlar ve kick davullar gibi pek çok enstrüman tipiyle birlikte yakından kayıt yapmaya uygundur.
Profesyonel kayıt stüdyolarının yanı sıra; ev stüdyolarında ve sahne performanslarında da tercih edilmektedir.
Shure KSM137 Enstrüman Mikrofonu, yüksek ses basınç seviyelerine (SPL) karşı dayanıklı, yüksek çıkış seviyesine ve düşük gürültüye sahip bir mikrofon olması nedeniyle düşük frekanslı sesler için ideal bir mikrofondur.
Hihat, overhead, piyano, koro ve orkestra, telli sazlar, akustik gitar, elektrik gitar, akustik bass, ziller, perküsyon enstrümanlarında kullanılır. Ultra ince, 2.5 mikron, 24 ayar altın kaplama Mylar diyaframlıdır.
Altın kaplama iç ve dış konnektörleri mevcuttur. Mekanik titreşimlerden kaynaklanan düşük frekans gürültülerini (17 Hz'den az) engelleyen subsonic filtrelidir.
Yüksek ses basınç seviyelerinde kullanım için üç aşamalı ayarlanabilir filtre (0 dB, 15 dB, 30 dB). Arka plandaki gürültüleri ve yakınlaştırma etkisini azaltan üç aşamalı düşük frekans ayarı vardır. 
Shure KSM137/SL Stereo Enstrüman Stüdyo Kayıt Mikrofon'u internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Shure KSM137/SL Stereo Enstrüman Stüdyo Kayıt Mikrofonu Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.