Shure KSM353/ED Çift Sesli Ribbon Şerit Mikrofon
Shure KSM353/ED Çift Sesli Ribbon Şerit Mikrofon
Shure KSM353/ED Çift Sesli Ribbon Şerit Mikrofon

Shure KSM353/ED Çift Sesli Ribbon Şerit Mikrofon (Shure KSM353/ED)

Marka : Shure
Toplam Stok Adedi : 10
Barkod : 0042406204507

 Shure Super 55



Shure KSM353/ED Çift Sesli Ribbon Şerit MikrofonShure KSM353/ED Çift Sesli Ribbon Şerit MikrofonShure KSM353/ED Çift Sesli Ribbon Şerit Mikrofon

 
Shure KSM353/ED Çift Sesli Ribbon Şerit Mikrofon. 
Shure KSM353/ED Çift Yönlü Ribbon Mikrofon. Shure KSM353, dünya standardında bir ses ve performans sağlayan, çift yönlü, özel bir mikrofondur.
Stüdyo kayıtlarında ve konserlerde yakın vokal uygulamaları için mükemmel bir seçim olacaktır. Roswellite Teknolojisinin sağladığı ribbon özelliği ile en zor koşullara bile dayanıklıdır.
Benzersiz teknolojisi ve uygulama özellikleri, materyalleri ve üstün yapısıyla KSM Ribbon Mikrofonlar dünyanın en çok tercih edilen stüdyo ve canlı performans mikrofonlarıdır.
Sağlamlık ve yüksek ses basınç seviyelerine (SPL) karşı dayanıklılık sağlayan Roswellite Teknolojisi ile üretilmiştir. Patentli özel ribbon özelliğine sahiptir.
Kullanıcının isteğine göre değiştirilebilen çift ses özelliklidir. En yüksek ses basınç seviyelerinde bile mükemmellik sağlayan kişiye özel şerit materyallidir.
Vokaller, akustik enstrümanlar ve konser salonlarında en hızlı geçişleri bile yakalamak için ideal 30 - 15,000 Hz frekans yanıtı ve 146 dB SPL ses basınç seviyesine sahiptir.
Çelik, gümüş, altın ve alüminyum materyallerden yapılmış üstün yapı ve Shure kalitesiyle piyasaya sunulmuştur.
Vokaller, elektrik gitar, bass amfileri, saksafon, gitar amfileri, podcast v.s. profesyonel olarak kullanılır. 
Shure KSM353/ED Çift Sesli Ribbon Şerit Mikrofon'u internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Shure KSM353/ED Çift Sesli Ribbon Şerit Mikrofon Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.