Shure KSM44A/SL Kardioid Kondansatör Stüdyo Vokal Mikrofonu
Shure KSM44A/SL Kardioid Kondansatör Stüdyo Vokal Mikrofonu
Shure KSM44A/SL Kardioid Kondansatör Stüdyo Vokal Mikrofonu

Shure KSM44A/SL Kardioid Kondansatör Stüdyo Vokal Mikrofonu (Shure KSM44A/SL)

Marka : Shure
Toplam Stok Adedi : 10
Barkod : 0042406186391

Shure 


Shure KSM44A/SL Kardioid Kondansatör Stüdyo Vokal MikrofonuShure KSM44A/SL Kardioid Kondansatör Stüdyo Vokal MikrofonuShure KSM44A/SL Kardioid Kondansatör Stüdyo Vokal Mikrofonu

Shure KSM44A/SL Kardioid Kondansatör Stüdyo Vokal Mikrofonu.

Shure KSM44A, Shure KSM44A, çoklu polar pattern seçenekleri ile (cardioid, omnidirectional, bidirectional), geniş diyaframlı, side-address, condenser bir mikrofondur.

Gelişmiş Prethos Preamfi Teknolojisi ile son derece düşük gürültüye sahiptir. En üst düzey profesyoneller için bile mükemmel bir stüdyo ve sahne performans mikrofonudur.

Genel olarak stüdyo kayıtları için tasarlanmıştır ancak akustik ve üflemeli enstrümanlar, düşük frekanslı enstrümanlar (çift bass, elektrik bass, kick davul), overhead (davul, perküsyon) ve koro-orkestra performanslarında da kullanılabilmektedir.

Gelişmiş Prethos Preamfi Teknolojisi ile düşük gürültü, üstün dinamik aralık, hızlı yanıt ve ultra düşük bozulma gösterir. Çığır açan özellikleği, 4dB gürültü ve 131 dB maksimum SPL, toplam dinamik aralık 127 dB olmasıdır.

Birçok kayıt uygulamasına uyum sağlaması için çoklu polar pattern seçeneği (cardioid, omnidirectional, bidirectional) vardır. Kaliteli elektronik bileşenler ve altın kaplama iç ve dış bağlantılara sahiptir.

17 Hz altında mekanik titreşim gürültülerini engelleyen subsonic filtrelidir. Yükses ses basınç seviyelerinde (SPL) kullanım için 15 dB ayarlanabilir filtresi vardır.

İstenmeyen stand titreşim gürültüsü ve yakınlaştırma etkisini azaltan 3 aşamalı ayarlanabilir düşük frekans filtrelidir ve nefes gürültüsü ve patlamaları azaltan entegre pop filtrelidir.

Vokaller, elektrik gitar, pirinç üflemeliler, telli sazlar, hihat, overhead v.s. uygulamalarda profesyonel sonuç verir.

Shure KSM44A/SL Kardioid Kondansatör Stüdyo Vokal Mikrofonuinternet satış sitemizden satın alabilirsiniz

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Shure KSM44A/SL Kardioid Kondansatör Stüdyo Vokal Mikrofonu Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.