Shure SRH440 Profesyonel Stüdyo Kulaklık
Shure SRH440 Profesyonel Stüdyo Kulaklık
Shure SRH440 Profesyonel Stüdyo Kulaklık

Shure SRH440 Profesyonel Stüdyo Kulaklık (Shure SRH440)

Marka : Shure
Toplam Stok Adedi : 7
Barkod : 0042406168601

Shure SRH440 Profesyonel Stüdyo KulaklıkShure SRH440 Profesyonel Stüdyo KulaklıkShure SRH440 Profesyonel Stüdyo Kulaklık

Shure SRH440 Profesyonel Stüdyo Kulaklık

 

Shure SRH440 Profesyonel Stüdyo Kulaklık. Geliştirilmiş frekans tepkisi, genişletilmiş bir aralıkta doğru ses sağlar. Ev ve stüdyo kayıtları için optimize edilmiş SRH440 kulaklık, genişletilmiş bir aralıkta doğru ses üretir.

Empedans, güç yönetimi ve hassasiyet, DJ mikseri, mikser konsolu ve kulaklık yükselticisi gibi profesyonel ses cihazları için kalibre edilmiştir.

Taşıma çantası ve dişli 1/4 "(6.3mm) altın kaplamalı adaptör bulunur. Profesyonel ses cihazlarıyla performans için optimize edilmiş empedans ve güç yönetimine sahiptir.

 

Shure SRH440 Profesyonel Stüdyo Kulaklık


Ergonomik ve konforlu tasarım.

 

Shure SRH440 Profesyonel Stüdyo KulaklıkAyarlanabilir kafa bandı ve katlanabilir yapı konfor ve taşınabilirlik sağlar. Süngü klipsi çıkarılabilir kabloyu kulak küpüne sıkıca kilitler.

Kapalı, sırt üstü katlanabilir tasarımıyla ergonomik yapıdadır. Kapalı, çevreleyen tasarım kulaklara rahatça oturur ve arka plandaki gürültüyü azaltır.

Günlük kullanmanın zorluklarına dayanacak efsanevi Shure kalitesine sahiptir. 80 yıllık profesyonel ses deneyimine dayanan SRH440 Kulaklıklar Shure'den profesyonel seviyede ses üretimi ve genişletilmiş konforunu size sunar.

 

Shure SRH440 Profesyonel Stüdyo Kulaklık

 

Referans dinleme için optimize edilmiş 40 mm neodimyum sürücü.

 

Shure SRH440 Profesyonel Stüdyo KulaklıkDeğiştirilebilir kulaklık pedleri ürün ömrünü uzatır. 3 metre sarılı, sökülebilir kablo bol miktarda uzunluk ve kolay depolama ve değiştirme imkanı sunar.

SRH440, net orta ve yüksek bas ile derin bas üretir. Referans dinleme için optimize edilmiş 40 mm neodimyum dinamik sürücülerle profesyonel dinleme sağlarsınız.

Gürültülü ortamlarda üstün yalıtım için kapalı sırtlı, sirküler dizayndadır. Taşıma Çantası kulaklıkları hareket halindeyken veya kullanılmadığında korur. 

Shure SRH440 Profesyonel Stüdyo Kulaklık cihazını internet saış sitemizden satın alabilirsiniz.

 

Shure SRH440 Profesyonel Stüdyo Kulaklık

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Shure SRH440 Profesyonel Stüdyo Kulaklık Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.