Shure SRH550DJ Profesyonel DJ Kulaklık
Shure SRH550DJ Profesyonel DJ Kulaklık
Shure SRH550DJ Profesyonel DJ Kulaklık

Shure SRH550DJ Profesyonel DJ Kulaklık (Shure SRH550DJ)

Marka : Shure
Toplam Stok Adedi : 7
Barkod : 0042406199698

Shure 

Shure SRH550DJ Profesyonel DJ KulaklıkShure SRH550DJ Profesyonel DJ KulaklıkShure SRH550DJ Profesyonel DJ Kulaklık

Shure SRH550DJ Profesyonel DJ Kulaklık

 

Shure SRH550DJ Profesyonel DJ Kulaklık. SRH550DJ Profesyonel DJ Kulaklıkları, yüksek çıkışlı yüksek bas sağlayan yüksek frekans tepkisi sunar. 90 derecelik kulak arkası dönerli kapalı sırtlı, sirküler katlanabilir tasarıma sahiptir.

SRH550DJ, dişli 1/4 "altın kaplama adaptör, taşıma çantası, değiştirilebilir kulak yastıkları ve kullanım kılavuzu içerir.

Shure'den SRH550DJ Kulaklıklar profesyonel DJlere birinci sınıf ses performansı, konfor ve dayanıklılık sunuyor. Yüksek empedans ve maksimum güç kullanımı kulaklıkları yüksek çıkışlı DJ mikserlerinde kullanmak için optimize eder. 

 

Shure SRH550DJ Profesyonel DJ Kulaklık

D Sınıfı Amplifikatör, Hepsi Bir Arada Çözüm.

 

Shure SRH550DJ Profesyonel DJ Kulaklık. Rahat, dolgulu kulaklıklar 90 derece dönebilir ve karıştırıldığında bir kulağa kolaylıkla yerleştirilebilir.

Değiştirilebilir kablo ve birlikte verilen kulaklık seti ürün ömrünü uzatır. DJ mikserler için yüksek empedans ve maksimize edilmiş güç kullanımına sahiptir.

Yüksek frekanslı yüksek çıkışlı bas sağlaması için ayarlanmış gelişmiş frekans tepkisi vardır. Kapalı arka kulaklıklar, kulaklarınıza rahatça oturur ve arka plandaki sesleri azaltır.

Konfor ve kolay bir kulak yerleştirme için 90 derece dönebilen kulaklıklar ile ayarlanabilir. katlanabilir kafa bandı katlanabilir. 

 

Shure SRH550DJ Profesyonel DJ Kulaklık

 

Mükemmel Klark Teknik Teknolojisi.

 

Shure SRH550DJ Profesyonel DJ Kulaklık. Pedler üzerinde sentetik deri kullanılmıştır, bu nedenle de terleme durumunda bile iyi tutunma sağlar.

Günlük kullanmanın zorluklarına dayanacak efsanevi Shure kalitesi size güven verir. Bayonet Clip, kabloyu kulaklık içine sıkıca kilitler.

Değiştirilebilir kulaklık pedleri uzun ürün ömrünü garanti eder. 3 m (10 ft) sarılı sökülebilir kablo bol miktarda uzunluk ve kolay depolama imkanı sağlar.

Taşıma çantası kulaklıkları hareket halindeyken veya kullanmadığınızda korur.

Sol taraf tek taraflı sargılı kablo olup, kabin etrafında dolaşmaya yetecek kadar uzanır. 50 mm neodymium sürücülüdür.

 

Shure SRH550DJ Profesyonel DJ Kulaklık

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Shure SRH550DJ Profesyonel DJ Kulaklık Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.