Shure WL183 Kablosuz Her Yöne Kondansatör Yaka Mikrofonu
Shure WL183 Kablosuz Her Yöne Kondansatör Yaka Mikrofonu
Shure WL183 Kablosuz Her Yöne Kondansatör Yaka Mikrofonu

Shure WL183 Kablosuz Her Yöne Kondansatör Yaka Mikrofonu (Shure WL183)

Marka : Shure
Toplam Stok Adedi : 10
Barkod : 0042406055307

Shure 


Shure WL183 Kablosuz Her Yöne Kondansatör Shure WL183 Kablosuz Her Yöne Kondansatör  

Shure WL183 Kablosuz Her Yöne Kondansatör Yaka Mikrofonu

Shure Microflex WL183; konuşmalar, TV yayınları, ibadet yerleri ve konferanslarda tercih edilen, kablosuz ve condenser bir yaka mikrofonudur.

 

Omnidirectional (her yöne) kapsüle sahip olmakla birlikte, ihtiyaç duyulması halinde ayrı olarak satılan diğer cardioid ve supercardioid kapsüllerle değiştirilebilmektedir. Tüm Shure bodypack vericileri ile uyumludur.

Kravat klip yerleştirme esnekliği için 90 derecelik aralıklarla döndürülebilir. Shure MX183'ün yüksek hassasiyeti ve geniş frekans yanıtı mükemmel bir ses kalitesinin garantisi niteliğindedir.

Geniş frekans yanıtı ve yüksek hassasiyeti ile doğru ve kaliteli ses iletimi sağlar. Nefes sesini engelleyen rüzgarlığı mevcuttur.

Shure WL183 Kablosuz Her Yöne Kondansatör Yaka Mikrofon'u internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

 

Shure WL180 Serisi Yaka Mikrofonları

Shure WL183 Omnidirectional (Her Yöne) Kondansatör Yaka Mikrofonu. Genel amaçlı ses takviye, kayıt ve monitoring uygulamaları için tavsiye edilir. Ses alım açısı 360 derecedir.

Shure WL184SüperkardioidKondansatör Yaka Mikrofonu. Ambiyans gürültüsünün filtrelenmesini gerektiren ses takviye uygulamaları için tavsiye edilir.Ses alım açısı 115 derecedir.

Shure WL185 Kardioid Kondansatör Yaka Mikrofonu.Ambiyans gürültüsünün filtrelenmesini gerektiren ses takviye uygulamaları için tavsiye edilir.Ses alım açısı 130 derecedir.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Shure WL183 Kablosuz Her Yöne Kondansatör Yaka Mikrofonu Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.