Start Pasif Hoparlör Kablosu 8 mt speakon-speakon

Start Pasif Hoparlör Kablosu 8 mt speakon-speakon (Start Pasif Hoparlör Kablosu 8 mt)

Marka : Start
Toplam Stok Adedi : 0
al; border-image-slice: initial; border-image-width: initial; border-image-outset: initial; border-image-repeat: initial; outline: 0px; font-size: 12pt; margin: 0px; padding: 0px; zoom: 1 !important;">Start Pasif Hoparlör Kablosu 8 mt speakon-speakon.
 
Start Pasif Hoparlör Kablosu 8 mt speakon-speakon. Çok esnek hoparlör kabloları ses ve HI-FI sistemler için idealdir. Bu düşük çaplı kabloların sarımı ve döşemesi oldukça kolaydır. Pasif Hoparlör kablosunun bir ucunda speakon konnektör, diğer ucunda speakon konnektör bulunmaktadır. İç iletken 2x1.5 mm2 bükülü OFC tellerden oluşur. Kültür merkezlerinde, sahne performanslarında, spor salonlarında, okullarda, camilerde, yüzme havuzlarında, tiyatro sahnelerinde, konserlerde, diskolarda, show mekanlarında ve çeşitli eğlence mekanlarında kullanılmaktadır. Siyah renği mevcuttur. Start Pasif 8 mt speakon-speakon Hoparlör Kablosu'nu internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Start Pasif Hoparlör Kablosu 8 mt speakon-speakon Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.