Tascam DR-40V2 Portable Dijital Kaydedici
Tascam DR-40V2 Portable Dijital Kaydedici
Tascam DR-40V2 Portable Dijital Kaydedici

Tascam DR-40V2 Portable Dijital Kaydedici (Tascam DR-40V2)

Marka : Tascam
Toplam Stok Adedi : 9
Barkod : 0600599651081

TASCAM

Tascam DR-40 Portable Dijital Kaydedici Tascam DR-40 Portable Dijital Kaydedici

Tascam DR-40 Portable Dijital Kaydedici. Ayarlanabilir mikrofonlar, dört yollu kayıt ve TASCAM DR-40'ın uzun pil ömrü, parçaları herhangi bir yere kaydetmek için gereken esnekliği sunar.
DR-40, dahili, yüksek kaliteli yoğunlaştırıcı mikrofonlardan, XLR mikrofon veya hat girişlerinden dört parçaya kadar ses kaydı yapar. Dahili mikrofonlar XY'den AB konumuna ayarlanabilir ve kayıtlarınızı odanın sesine uyarlamanıza yardımcı olur. Çok iyi ses çıkaran TASCAM mikrofon preamp'ları 96 kHz / 24 bit çözünürlüğe kadar kayıt yapabilen fantom güçlü yoğunlaştırıcı mikrofonlara bayılır. Dengeli XLR veya kilitleme Neutrik Combo krikolar kullanılarak 1/4" hat girişleri barındırmaktadır. DR-40 32GB'a kadar SD veya SDHC kartlarını destekler ve 2GB kart dahil edilir.
Kaydettikten sonra, atlamalardan kaçınmak için EQ ile çekimlerinizi ve isteğe bağlı Seviye Hizalama özelliğini oynatın. Bir stereo reverb efekti, ayrıca hoparlör ve kromatik tuner dahildir. Kayıtları USB 2.0 jakını kullanarak bilgisayara aktarın. Diğer özellikler overdub modu, değişken hız oynatma, sınırlama ve düşük kesme filtresi ve daha fazlasıdır - hepsi de TASCAM'ın kullanımı kolay arayüzü ile. Başka hiçbir kaydedici, TASCAM DR-40 kadar basit ev ya da canlı kayıt yapmaz.
"DR-05", "DR-07MK2" ve yepyeni "DR-40" Lineer PCM Kayıt Cihazları TASCAM'ın elde taşınabilir kayıt cihazlarının bir parçasıdır. Fonksiyonel ihtiyaçlarınıza göre bir model seçin. Tascam DR-40 Portable Dijital Kaydedici'ni internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

XLR Girişleri ve Ayarlanabilir Mikrofonlu 4 kanallı 96kHz / 24-bit Dijital Kayıt Cihazı

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Tascam DR-40V2 Portable Dijital Kaydedici Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.