West Sound TKS 209 A2 USB Girişli Akıllı Okul Saati Amplifikatör Tipi

West Sound TKS 209 A2 USB Girişli Akıllı Okul Saati Amplifikatör Tipi (West Sound TKS 209A)

Marka : West Sound
Toplam Stok Adedi : 1

West Sound


West Sound TKS 209 A2 USB Girişli Akıllı Okul Saati Amplifikatör TipiWest Sound TKS 209 A2 USB Girişli Akıllı Okul Saati Amplifikatör Tipi
West Sound TKS 209 A2 USB Girişli Akıllı Okul Saati Amplifikatör Tipi
 
West Sound TKS 209 A2 USB Girişli Akıllı Okul Saati Amplifikatör Tipi. Her okula uygun program girişi ve her gün için 24 ayrı ders programı. Blok ders ortasında zil ikazı verebilme ve seçilen zil sesinin sonuna sesli öğrenci, öğretmen ikazı ilave edilebilme imkanı vardır. Polifonik, MP3 formatında zil ve otomatik anons sesleri ve saatin kalibre imkânı. Ders giriş çıkış ve öğretmen zilini ve süresini ayrı ayrı seçilebilir. Zil seçmede dinleme yapılabilir. Kendine bağlı amplifikatörü otomatik açma / kapama ve uygun sinyal çıkışı mevcuttur. Okullar, dershaneler, fabrikalar, halı sahalar vb. alanlarda kullanılmaktadır. West Sound TKS 209 A2 USB Girişli Akıllı Okul Saati Amplifikatör Tipi satış sitemizden alabilirsiniz.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
West Sound TKS 209 A2 USB Girişli Akıllı Okul Saati Amplifikatör Tipi Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.