West Sound TKS 209 R USB Girişli Akıllı Okul Saati Rack Tipi

West Sound TKS 209 R USB Girişli Akıllı Okul Saati Rack Tipi (West Sound TKS 209R)

Marka : West Sound
Toplam Stok Adedi : 1

West Sound

West Sound TKS 209 R USB Girişli Akıllı Okul Saati Rack TipiWest Sound TKS 209 R USB Girişli Akıllı Okul Saati Rack Tipi

West Sound TKS 209 R USB Girişli Akıllı Okul Saati Rack Tipi

West Sound TKS 209 R USB Girişli Akıllı Okul Saati Rack Tipi. Her okula uygun programlama giriş imkanı bulunmaktadır. Dijital ekranda menü ile kullanım kolaylığı, her gün için 24 ayrı ders programı, her gün için ayrı ayrı ders programı giriş imkanı, Ders giriş çıkış ve öğretmen zilini ve süresini ayrı ayrı seçebiliyorsunuz. 10 yıl saat pil ömrü sunmaktadır. saatin kalibre edebiliyorsunuz. Flash disk'den tenefuslerde istediginiz müziki açabilirsiniz. Kendi hafızasında 100 adet hazır meledi zil sesi bulunmaktadır. İstiklal marşı ve saygı duruş sireninin uzaktan kumanda ile başlatıp durdurabilirsiniz. Ders giriş çıkış ve öğretmen zilini süresine ayrı ayrı seçebilme imkanı sunar. Kendine bağlı amplifikatörü otomatik açabilirsiniz ve kapatabilirsiniz uygul sinyal çıkışı bulunmaktadır. Sesli öğrenci anonsu'da yapılabilir. Okullar, Dershaneler, Fabrikalar, Halı sahalar vb alanlarda kullanılmaktadır. West Sound TKS 209 R USB Girişli Akıllı Okul Saati Rack Tipi satış sitemizden alabilirsiniz.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
West Sound TKS 209 R USB Girişli Akıllı Okul Saati Rack Tipi Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.