WSLightings D-H8A 8 Kanal DMX Splitter

WSLightings D-H8A 8 Kanal DMX Splitter (WSLightings D-H8A)

Toplam Stok Adedi : 8
: 0px; font-size: 11px; margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(51, 51, 51); font-family: Tahoma, sans-serif; line-height: normal;"> 
WSLightings D-H8A 8 Kanal DMX Splitter. WSLightings D-H8A bir giriş 8 çıkışa sahip DMX splitter cihazıdır. DMX splitter cihazına giriş 3 pin ve 5 pin XLR konnektörle sağlanır. Cihazdan çıkış ise 3 pin ve 5 pin XLR konnektörle olamaktadır. DMX splitter cihazına diğer bir DMX splitter cihazına atlama yapmak için DMX thru 3 pin  XLR çıkış mevcuttur.  DMX yani Digital Multiplex, tek kablo üzerinden sinyal göndermeye dayalı bir data protokolüdür. DMX, ışık ile ilgili cihazları, parçaları, dimmerlerin kontrolü sağlar. Endüstride, eğlence sektöründe özellikle DMX 512 olarak adlandırılan protokol sıklıkla kullanılır. DMX splitter uzun mesafeli kablo kullanılan projelerde DMX splitter sıklıkla tiyatro sahneleri , gece kulüpleri, barlar, salonlar vs. gibi yerlerde DMX protokolü ile çalışan ışık sistemlerinin sağlıklı ve düzgün çalışması için kullanılan arıza riskini en alt seviyeye indiren üründür. Belirtildiği gibi 512 DMX (1990) standardını desteklemektedir. Bu protokol asenkron seri dijital data protokolüdür. Splitter’in her çıkışı DMX512 konnektörleri  3 pinlidir. Piyasada sıklıkla kullanılan 3 pinli olanlardır. Bu pinlerin bir tanesi "DATA -”, biri "DATA+”, diğeri ise "GROUND” pinidir. DMX 512 protokolünde iletim hızı 250 kHz’dir. Minimum DMX paketi boyutu 5700 bittir. Her saniyede minimum 44 DMX paketi gönderilir. WSLightings D-H8A 8 Kanal Splitter cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
WSLightings D-H8A 8 Kanal DMX Splitter Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.