WSLightings DD 620 6 Kanal Dijital Dimmer

WSLightings DD 620 6 Kanal Dijital Dimmer (WSLightings DD-620)

Toplam Stok Adedi : 152

WSLightings


WSLightings DD 620 6 Kanal Dijital Dimmer WSLightings DD 620 6 Kanal Dijital Dimmer

Dünya Çapında En Çok Satan Işık Konsolu.


WSLightings DD 620 6 Kanal Dijital Dimmer. 3DMX giriş / çıkış kanallar kutup Konnektörleri üzerinden arka panelden yapılmaktadır. DMX her kanal için adreslenme, başlangıç adresi cihazda ayarlanabilir. DMX Adresi ile programlanmış ve ledlerin Max/Min yoğunluk seviyesi gösterilebilirsiniz. 12 programlı takip hızı ayarlanabilir geri çağırabilir. Kanal başına otomatik sigortalıdır.


WSLightings DD 620 6 Kanal Dijital Dimmer


Profesyonel ve Ergonomik Tasarım.

 

WSLightings DD 620 6 Kanal Dijital Dimmer. Standart terminal tipi çıkış paneli opsiyonel paneller şunlardır. Linear / S-curve / Non dim / Square. Elektrik kesintisi Bellegi. Analog giriş herhangi bir ayar gerektirmeden çalışır. 20A ile devre kesici kullanımı ve her kanal için kısa devre korumalıdır. LCD açık menü ve canlı dinamik görüntüler gösterir. Aşırı sıcaklık ve kısa devrelere karşı elektronik koruma için fan ve daire filtre bobin soğutmalı sistem mevcuttur. Kültür merkezleri, tiyatro salonlar, okullar, eğlence mekanları, açık ve kapalı alan konserlerinde v.s yerlerde profesyonel olarak kullanılır. WSLightings DD 620 6 Kanal Dijital Dimmer cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.


WSLightings DD 620 6 Kanal Dijital Dimmer

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
WSLightings DD 620 6 Kanal Dijital Dimmer Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.