WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası

WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası (Pilot 2000 DMX Işık Masası)

Toplam Stok Adedi : 6

WSLightings

WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası

Dünya Çapında En Çok Satan Işık Konsolu.

WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası. Dünya çapında en çok satan ışık konsolu olan Pilot 2000, sahne ışıklarını hızlı ve kolay programlama ve oynatma için tasarlanmıştır. 512 DMX kanal toplam 36 kanalın her biri maksimum (baş fikstür, tarayıcılar, renk değiştirici, vb) kontrollerinizi yapabilirsiniz. Kültür merkezleri, canlı performanslarda, konserlerde, tiyatrolarda, televizyon stüdyolarında, festivallerde, dikolarda, eğlence mekanlarında, açık ve kapalı alanlarda düzenlenen eğlencelerde ve bunun gibi birçok yerde kullanabilirsiniz. Pilot 2000, CE normlarına uygun olarak üretilmiştir.

WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası


Profesyonel ve Ergonomik Tasarım.

WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası. Toplam 512 DMX kanalı için maksimum 36 kanala sahip, 20 akıllı ünitesi (hareketli baş fikstürleri, tarayıcılar, renk değiştiriciler, dimmerler, vb.) kontrol edebilen evrensel bir DMX kontrol cihazıdır. Pilot 2000, kurulumu veya kullanışlı masaüstünü kullanmayı sağlayan 4 birim raf modülüne monte edilmiştir. Pilot 2000, konserlerden tiyatrolara, kulüplerden televizyon stüdyolarına, küçükten büyüleyici olaylara kadar pek çok uygulamaya uygun çok yönlü bir denetleyicidir. Kontrolü Joystick'le yapabilirsiniz.


WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası

Işık Festivalini Keşfedeceksiniz.

36 kanalın her biri, en fazla 40 birim için DMX kontrolü yapar. Arka aydınlatmalı büyük bir ekran sayesinde çıkış parametrelerinin sürekli izlenebilir. Kaydırma işlevini kullanarak, operatörler bir seferde 6 kanalın bloklarını kontrol edebilir. Yerleşik kitaplıklar sayesinde, isteğe göre fader’lara işlevler atamak mümkündür. Fiziksel ve mantıksal kanallar bağımsızdır.  Otomatik fikstürlere ayrılmış bölüm (tarayıcılar ve hareketli kafa üniteleri), bir çift koordinat sistemine sahiptir. Bu, mükemmel fikstür konumlandırmayı garantiler.

Sahneyi Siz Kontrol Edin.

Pilot 2000, standart 19 "raf montaj birimi (5 adet), ancak şasinin şekli sayesinde masa üstü konsol olarak da kullanılabilir. Verileri ve anıları PC'ye depolamak mümkündür. WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası ile sahne ışıklarınızı istediğiniz gibi tasarlayıp kontrol edebileceksiniz. Pilot2010, size hayalinizdeki sahneleri sunma imkanı veriyor. Sahnelerinizi ışık festivaline dönüştürün. WSLightings WSL-PILOT2000 DMX Işık Mikseri cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

 


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.