WSLightings Tiger Touch DMX Işık Kontrol Masası

WSLightings Tiger Touch DMX Işık Kontrol Masası (WSLightings Tiger Touch)

Toplam Stok Adedi : 1

WSLightings

WSLightings Tiger Touch DMX Işık Kontrol Masası

Artan işlem gücü ve daha hızlı grafik motoru.


Parlak ekranı, artan işlem gücü ve daha hızlı grafik motoru sunan Tiger Touch en belirgin ışık kontrol masalarından biridir. Tiger Touch, mükemmel bir güç ve taşınabilirlik kombinasyonunu temsil eder. Bu üçüncü nesil konsol, karmaşık şovlar için yeterli güce sahipken, bagajda gidecek kadar küçük ve hafiftir. Konsolda SMPTE zaman kodu desteği ve yeniden tasarlanmış bir düğme düzeni bulunur.



Anında erişim mükemmel sahneler.

 

10 sayfa oynatma, 60 sayfa. Anında erişim için mükemmel 10 statik oynatmaya sahiptir. Mükemmel netlikte ve parlaklıkta 15.6 " ekranlıdır. Lüks hassasiyet sunan üç metal şaftlı optik kodlayıcılar mevcuttur. MIDI notları ve MIDI Zaman Kodları için MIDI desteği sunar. Artwork veya sACN - 8192 kanalları üzerinden 16'ya kadar 4 fiziksel DMX çıkışlıdır. Tetik girişleri ve çift Ethernet portu. Kanatları, DMX In veya MIDI üzerinden kontrol yüzeyinizi genişletebilirsiniz.



VGA bilgisayar monitörünü konsola bağlayabilirsiniz.


İsteğe bağlı olarak bir VGA bilgisayar monitörünü konsola bağlayabilirsiniz. Bu, çalışma alanı pencereleri için ekstra ekran alanı sağlar. Harici dokunmatik ekran için destek sağlar. 10 programlanabilir yürütme düğmesi vardır. Elverişli erişilebilir ön USB bağlantılıdır.

 


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
WSLightings Tiger Touch DMX Işık Kontrol Masası Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.